Kuvaus

Hyväkuntoisia rikoslehtiä koko vuosikerta 12 numeroa/kpl 41 vuoden takaa. Tuskin luettuja. Kuva vain viidestä..oli tarkoitus laittaa yksittäin myyntiin. Myyn nyt vuosikertana. Suomessa tapahtuneita raakojakin rikoksia käsittelevä ja niihin perehtynyt kuukausittain ilmestynyt lehti. Lehdissä kuvia ja rikoksien kulkua selvitteleviä juttuja eri puolilta Suomea. Pääasiassa Suomesta. Niitä mahtuu kuvien kanssa paljon lehtien sivuille. Hyväkuntoisia. ei piirroksia, ei repeytymiä, ei leikeltyjä sivuja. Keskisivun mainoslipareetkin paikallaan. Saattaa olla ristikkoa siististi täytetty yhdessä tai muuta vähäistä. Lehtipino on suora, ei vinoumaa, mutta vähäistä painaumaa ulkoreunalla on tms. Sivuja 68 - 84 per lehti. Myynnissä myös irtonumeroina useampia Alibi lehtiä sivuillani. Lehdissä ei ole sisiällysluetteloita.

Pakettina 6.60. Yhdistelen postikuluja aina. Maximi postituskulu sivuillani on 7.95. Sillä hinnalla tulee kaikki mitä sivuiltani on yhteen pakettiin huudettu/ostettu. Matkahuollon kautta. Myös postin kautta paketit niin halutessa.

Sivuillani paljon postikortteja keräily > postikortit ja sieltä aihealueet. Myös muumimukeja, muumilautasia, fikuureita ym.ym.

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
49 €
Sulkeutuu 9 vrk 3 h 28 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 49 € Sulkeutuu 9 vrk 3 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.