Kuvaus

Tammi,  keltainen kirjasto pokkarit - Yksi luettu, kaksi lukematonta

Viha, ystävyys, rakkaus

Vanhanpiian ikään ehtineen taloudenhoitajan elämä vaihtaa kokonaan suuntaa, kun teinitytöt pilailevat hänen kustannuksellaan. Opiskelijalle, joka vierailee ensimmäistä kertaa tätinsä luona ja näkee siellä tutut perhehuonekalut, paljastuu vanha salaisuus ja sen merkitys hänelle itselleen.

Parantumaton naissankari saa nähdä osien vaihtuvan, kun hän panee vaimonsa vanhainkotiin. Yksinäisyydestä kärsivä eronnut nainen tapaa odottamatta ensirakkautensa. Nainen muistelee yhden iltapäivän kestänyttä kiihkeää rakkaussuhdetta ja huomaa, miten sen muisto on muuttunut aikojen myötä.

Hyvän naisen rakkaus

Hyvän naisen rakkaus sisältää kahdeksan laajaa kertomusta joiden yhteinen nimittäjä on perhe. Munro kuvaa ihmisiä, joiden tekemiset saavat merkitystä suhteista aviopuolisoihin, lapsiin, äiteihin. Hän laajentaa ja kehittelee entisiä teemojaan: rakkauden oikkuja, intohimoa joka johdattaa odottamattomille teille, tyynen pinnan alla väijyvää kaaosta, ihmissydämen outoja, joskus koomisiakin toiveita.

Kerjäläistyttö

Rose varttuu Hanrattyn pikkukaupungissa sekatavarakaupan takahuoneessa isänsä ja äitipuolensa kasvattamana. Hän pakenee ahdasmielistä äitipuoltaan ja takaperoista kasvuympäristöä yliopistoon, jossa hän tapaa yläluokkaisen Patricin. Kiiltokuva-avioliitto alkaa hiljalleen hapertua, ja Rosen on aloitettava uusi elämä yksin, ilman tytärtäänkin. Elämän toinen näytös näyttelijänä ja televisiotähtenä on täynnä yllätyksiä, menestyksiä ja takaiskuja.

Muut keltaisen kirjaston kirjat myynnissäni tästä linkistä 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 14 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 19 vrk 14 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.