Tuote on myyty käyttäjälle Haja-Asutus hintaan 50 €

Kuvaus

Aivan nauhan alussa ryppyä ennen alkuvaroituksia. Kunto tarkastettu LG:n nauhurilla 16.6.2023. Kasetti toimitetaan kuvassa näkyvässä CBS/FOX Polar Bonnier-alkuperäiskotelossa ja kyseessä on "Made in Japan"-laatunauha. Mukaan kauppaan myös DVD-rippi, jonka tästä tarkastuksen yhteydessä tein. Postituskulut 7,85 euroa lisätään voittohintaan ja samoilla postikuluilla kulkee maksimissaan kahdeksan kasettia. Myös nouto mahdollinen.

Alien - Kahdeksas matkustaja (1979)

Alien

aka Alien - kahdeksas matkustaja ; Alien - den 8. passageraren ; Alien: The Director's Cut ; L'étranger: le huitième passager ; Alien - Le 8ème passager ; Alien - Director's Cut

Ryhmä: Showtime (Polar Bonnier Video)

ALIEN on pelottava jännäri erään ryhmän toivottomasta kamppailusta kaukaista vihollista vastaan. Avaruusalus on matkalla takaisin maahan pitkän lennon jälkeen. Miehistö on erehdyksessä laskeutunut vieraalle planeetalle. Planeetta osoittautuu vihollisen asuttamaksi ja kummallinen olio imeytyy erään miehistön jäsenen kasvoihin. Aluksessa olio irrottautuu otteestaan, mutta rauha ei säily. Astronautti on juuri ehtinyt toipua, kun olio muistuttaa jälleen itsestään tarrautumalla tällä kertaa astronautin vatsaan, josta käsin se uhkaa miehistöä. Mistä saada apua? Avaruudessa kukaan ei kuule huutoasi... ALIEN - KAHDEKSAS MATKUSTAJA on parhaiten tehtyjä ja lamaannuttavimpia jännäreitä, joita on koskaan tehty. Tarina on niin kammottava, ettei sitä voi kuvitella edes pahimmissa painajaisissaankaan.

Ohjaus:
Ridley Scott

Käsikirjoitus:
Dan O'Bannon
Ronald Shusett


Näyttelijät:
Tom Skerritt
Sigourney Weaver
Veronica Cartwright
Harry Dean Stanton
John Hurt
Ian Holm
Yaphet Kotto
Bolaji Badejo
Helen Horton
Eddie Powell


Maa: UK / USA

Genre: Horror / Sci-Fi
 


Id: 1090 - 58

Elokuva on leikkaamaton

Kuvasuhde: 1.33:1 (4:3)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.6.2024 9:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.