Kuvaus

Harvemmin on tarjolla näitä "uuden sukupolven" Amigoita täällä huuto.netissä, eli kyseessä on Eyetech:in valmistama viimeinen malli. Silloin ja nykyäänkin AmigaOne:it ovat harvinaisia. Yleensä näitä on valmistettu vain pieniä valmistuseriä. Tämä Amiga-rauta on paljon harvinaisemaa kuin mitä Commodoren Amigat (toki muutamia malleja poiketen). Tästä nyt kohtuu hinnalla uuden polven Amiga-kokemus!

Settiin kuuluu:

Mini ITX-kotelo, virtalahteellä
AmigaOne Micro A1-C emolevy, G3 800 Mhz prosessorilla
RAM: 512 MB
HD: 120 GB
DVD-ROM: Pioneer (kelkaton)
OS: AmigaOS 4.1 (Final edition), ml. myyntilaatikko+media.

Mukaan tulee vielä AmigaOne-brändätty näppäimistö, sekä printattu manuaali emolevystä. Kuvat jotka ovat näytöltä otettuja niin tähän settiin ei tule näyttöä mukaan! VGA-näyttö (D-SUB15) tarvitaan koneen käyttämiseen! Myöskään hiirtä ei tule mukaan. Mutta siinä toimii niin PS2/USB:t langalliset hiiret sellaisenaan.

Toimii/buuttaa nyt myynnin yhteydessä. Koneessa on asennettu ties mitä kolmannen osapuolen softaa ja pelejä (joista en mitään hintaa pyydä). Voin tarvittaessa asentaa koneen ihan perusasennuksella, jos joku tykkää lähteä ihan liikkeelle kalkkiviivoilta.

Lisätietoja vielä emosta: https://intuitionbase.com/system/microamigaone

Setti myydään keräilytavarana. Komponenttien vakaudesta en voi taata täyttä toimivuutta laitteen ijästä johtuen niin kohde myydään sellaisenaan kuin se on! Ei mitään takuita/palautuksia!

Toimitustavat/maksutavat: Nouto tai toimitus postipakettina. Noutaessa rahat käteisellä, postitettaessa postikulut lisätään huuto hintaan ja suoritus ennen lähetystä pankkitilille. Toimituksessa syntyneistä vaurioista en kanna vastuuta, tosin pakkaan tavarat luonnollisesti hyvin. Suosittelen kuitenkin noutoa, jos toimituksen riskit jännittää.

Update 9/9/2024

Sopiva toimituslaatikko/pakkausmateriaali on löytynyt, joten ei suurta viivettä saada konetta matkaan. Sekä toimituskulut ja -ehdot on päivitetty.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 117 vrk 3 h 5 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

549,95 € Sulkeutuu 117 vrk 3 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.