Kuvaus

Kuinka nuori toimittaja voi saada jalkansa oven väliin alalla, jolla tulijoita olisi ovista ja ikkunoista? Juttupalkkioksi tarjotaan jallupulloja ja ylityökorvaukseksi leffalippuja, pätkätyöt jatkuvat vuosikausien ajan, ja mediatalojen säästöbudjetit iskevät pahiten nuoriin. Nuoren toimittajan eloonjäämisopas on työkalu uraansa aloittelevalle journalistille.

Kirja paljastaa, millaista osaamista mediapomot arvostavat, mitä eri lehdet maksavat freejutuista, millaisiin kysymyksiin työhaastattelussa kannattaa varautua ja miten vapaa toimittaja saa juttuideansa myytyä.

Sisäpiirin tietoa jakavat tunnetut toimittajat ja toimitusten esimiehet, kuten Nyt-liitteen Ville Blåfield, Vihreän Langan päätoimittaja Elina Grundström sekä toimittaja Arto Nyberg. Kirja kertoo myös, miksi Bonnier-palkittu Kari Lumikero kuvaa juttunsa kriisialueilla itse ja millaista on matkailutoimittaja Antti Helinin arki.

Kirja on kuin nuoren toimittajan paras ystävä. Se jakaa kullanarvoista tietoa, jota alan kirjallisuudesta ei tavallisesti lainkaan löydy.

Kovakantinen. Ajatus-kirjat.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 24 vrk 11 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,90 € Sulkeutuu 24 vrk 11 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.