Kuvaus

Anthony de Mello: Havahtuminen

  • Liike kustannus, 23. painos, 2013; pokkari; 160 sivua
  • Hyväkuntoinen käytetty pokkari, melkein kuin uusi
  • HINTA: 2 euroa + toimituskulut 3,50 euroa kirjeenä  = 5,50 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Hengellisen ja elämänfilosofisen kirjallisuuden klassikoksi kohonnut Havahtuminen luotaa elämän peruskysymyksiä rivakan raikkaalla otteella. Tekijä avartaa henkisen elämän horisontteja purkamalla elämänvalheita ja ehdollistumia, jotka sumentavat ymmärrystä ja kaventavat elämää. Teos ilmestyi intialaisen jesuiittaveli Anthony de Mellon kuoleman jälkeen vuonna 1987. Siihen on tallennettu hänen New Yorkissa pitämänsä luennot.

Havahtuminen on kirja, jota lukiessaan saa havahtua useamman kerran. Anthony de Mellon tapa puhua ja kirjoittaa on yllätyksellinen.”
– Veijo Koivula, Sanansaattaja

Havahtuminen on inspiroivimpia ja haastavimpia kirjoja aiheestaan pitkiin aikoihin, uskoakseni sekä mystikoille että rationalisteille, uskovaisille että ateisteille. Paras elämäntaito-opas aikoihin.”
– Martti Mäkisalo, Helsingin Sanomat

”de Mellon opetukset eivät sisällä uhkaamista helvetillä eiväkä lupauksia ikuisesta orgasmista. de Mellon ote on suorasukainen, mutta lempeä.”
– Jyrki Alenius, Kymen Sanomat

hakusanat: filosofia elämänfilosofia kristinusko hengellinen kirjallisuus henkinen kasvu katolinen kirkko elämän tarkoitus peruskysymykset elämäntapa elämäntaito psykologia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 32 vrk 5 h 29 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 32 vrk 5 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.