Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

APC:n laadukas UPS 1,8 metrin virtajohdolla. Laitteessa 6 kpl akkuvarmistettua + ylijännitesuojattua pistorasiaa sekä 2 kpl pelkästään ylijännitesuojauksella olevaa pistorasiaa. Lisäksi USB-A ja USB-C paikat ja myös mahdollisuus kierrättää verkkopiuhat ylijännitesuojauksen kautta.

Tarkempi malli BE850G2-GR ja valmistajan sivuilta löytyy tarkat tekniset tiedot sekä akunkeston käyrä kuormituksen mukaan.
https://www.apc.com/shop/hr/en/products/APC-Back-UPS-850VA-520W-Floor-Wall-Mount-230V-8x-CEE-7-3-Schuko-outlets-USB-Type-A-C-Ports-User-Replaceable-Battery/P-BE850G2-GR

Omassa testissä tänään (15.5.2024) akusta riitti potkua ladata tyhjä (7 %) varauksella oleva kannettavan akku melkein täyteen (84 %) kun kannettava oli samaan aikaan käytössä. Kannettavassa 65 W laturi ja edellä mainittuun meni tasan tunti, kunnes alkoi varoitus piipityksen akun tyhjenemisestä. Sitä ennen laite ei piipittele kunhan "mute" nappi on käytössä.

Tästä kunnollinen UPS / ylijännitesuoja kesän ukkosten varalle tai pörssisähköilijälle kannettavan latauksen siirrolle halvempiin hetkiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
49 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.5.2024 20:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.