Kuvaus

[0619]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.
 

Kuvanmukainen, Hyvässä iskussa oleva nidottu ensi painos Arja Saijomaan tarinan ystäville..

Arja Saijonmaa: Nuori alaston nainen 

Vaan juoda emme me voineet vaikka janottikin, on aallot liian suolaiset. Pariisi, vuosi 1972. Maailmantähti ja rakastunut nuori nainen. Arja Saijonmaa on lähdössä Pariisista maailmankiertueelle tunnetun kreikkalaisen säveltäjän Mikis Theodorakisin ja hänen muusikoidensa kanssa. Eletään ideologioiden, poliittisen musiikin ja vapaustaistelun aikaa. Mikis elää maanpaossa, hän on paennut diktatuuria kreikkalaisesta vankilasta ja palaa halusta luoda musiikkia, joka vapauttaisi ihmiset. Kun nuori Arja kohtaa kreikkalaisen mieskulttuurin ja omat voimakkaat tunteensa Mikistä kohtaan, hänen on astuttava tuntemattomaan. Aivan kuin olisin hypännyt vuorelta varmistamatta, että joku ottaisi minut vastaan. Elämäni muuttui. Kansainvälisen uran luonut laulaja kertoo avoimesti ajasta, jolloin hän kohtasi sekä taiteilijanuransa että elämänfilosofiansa mullistaneen miehen. Kipeän, humoristisen, henkilökohtaisen kasvutarinan kautta aukeaa myös kuohuva 1970-luku.
--------------------------

"Aivan mahtava teos. Yksi parhaista, joita olen koskaan lukenut. Aistin todellakin jännitteen kun Pohjoismaalainen kaunotar ja Kreikkalainen "gigolo" kohtasivat, sekä myös heidän jatkopeleistään. Uuh, ihan kaikki ihokarvat olivat pystyssä. Suosittelen todellakin"
- Saija Sorvarino, KSNK

1. painos

Suomentanut Tuula Syvänperä

Otavan Kirjapaino Oy
Keuruu 2011

Kirja on yli 3cm paksu ja painaa yli 500g

VOITTOHUUTO ja PK. 6,50e  -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 110 vrk 7 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 110 vrk 7 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.