Kuvaus

Se on juttu nyt sillälailla että harashoo. Myytävänä on itäblokin piilaakson huipputeknologiaa, Aurora -putkiradio, koristeeksi. Jostain Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, mitä näitä nyt on. Kuvista poiketen ilman virtajohtoa. Kunto on tyydyttävä, restauroin radion reilu kymmenkunta votta sitten.

Vaikka myyn radion vain koristeeksi koska vinoutuneet vastuukysymykset yhteiskunnassa jossa elämme, potentiaalista koriste-esineen uutta omistajaa voi kiinnostaa silti tämä sen historiasta:

Radio on ollut sähköissä edellisen kerran kymmenkunta vuotta sitten, ja lanka-antennilla se vastaanotti jotain todella kaukaisia radioasemia joita ei länsimaan asukki voi ymmärtää. Myös virityssilmä toimi. Radio päätyi varastoon toimivana, ja nyt se on uutta kotia vailla. Alakerran levysoittimesta puuttuu tosin osia, eli savikiekkoja, tai röntgenfilmille kaiverrettuja piraattikopioita 60-luvun jenkki-rock-levyistä joutuu nyt soittamaan jollain muulla välineellä. Radion pinnassa oli aikaisemmin puuviilu, joka oli täysin korjauskelvottamassa kunnossa, ja sitä kunnostaessani maalasin radion viilun kanssa samannäköisellä punaruskealla sävyllä. Joku puristi tästä voi pahoittaa mielensä, mutta mahdollinen mielipaha on huomioitu lähtöhinnassa.

Koska tämä kauppatavara on koriste-esine, eikä esim. toimiva, sähkö- tai paloturvallinen, minkään valtakunnan hyväksyntiä täyttävä elektroniikkalaite, tällä on normaali neuvostoliittolaisen valmistajan takuu, hoidetaan suoraan koriste-esineen valmistajan kanssa jossain entisen neuvostoliiton alueella. Siellä jossain. Ja tällä ei ole palautusoikeutta.

Radio painaa, paljon. Tämän vuoksi huudon voittajalle pukkaa keikkaa Espoon Soukanniemeen, sillä postitus tai matkahuollotus ei ole käytännössä järkevä vaihtoehto.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
50 €
Sulkeutuu 2 vrk 10 h 12 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 50 € Sulkeutuu 2 vrk 10 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.