Tuote on myyty käyttäjälle Mikki Hiiri hintaan 4 €

Kuvaus

Caroline Myss: Sielun sopimus. Elämän tarkoituksen etsijälle

  • Karisto, 2002; kovakantinen kirja, 363 sivua (englanninkielinen alkuteos: Sacred Contracts)
  • Hyväkuntoinen käytetty kirja
  • HINTA: 4 euroa + toimituskulut pakettina 7 euroa =  11 euroa (HUOMIO: Samaan pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. elämäntaito - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Hengen anatomian ja Toipumisen taidon kirjoittajan teos on uusia uria aukova yhdistelmä psykologiaa, parantavaa opastusta ja henkisiä oivalluksia. Intuitiivisena parantajana tunnettu Caroline Myss on työssään havainnut, etteivät ihmiset useinkaan saa otetta elämänsä tarkoituksesta, mikä on johtanut epidemian mitat saaneeseen henkiseen pahoinvointiin. Tämä metafyysinen tautitila puolestaan poikii masennusta, ahdistusta ja lopulta fyysisiä sairauksia.

Myssin mukaan elämän tarkoitus löytyy yksilökohtaisesta sielun sopimuksesta - on vain etsittävä menetelmä tuon sopimuksen tulkitsemiseen. Myss aloittaa kertomalla, miten sielun sopimus näyttäytyy myyteissä ja eri kulttuuriperinteissä. Hän tutkii eri uskontojen suurten profeettojen elämää ja kertoo, miten heidän arkityyppinen taipaleensa valaisee sielun sopimuksen neljää vaihetta. Samalla hän antaa vihjeitä ihmisen oman arkkityypin tunnistamiseen.

Tunnusomaisen kannustavalla tavallaan Myss opastaa lukijaa löytämään omat henkiset voimavaransa ja oivaltamaan, mitä hänen on määrä maan päällä oppia ja keitä täällä kohdata. Lukija työstää omaa sielun sopimustaan Myssin viisaiden ja rohkeiden opetusten avulla.

hakusanat: onnellisuus elämäntaito psykologia arkkityypit myytit chakrat henkinen kehitys New Age Hengen anatomia Toipumisen taito kulttuuriperinteet vieraat uskonnot uskonto profeetat sielu elämänfilosofia elämänviisaus elämäntapa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.4.2024 0:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.