Kuvaus

Hyväkuntoinen pehmeäkantinen. Kansissa pientä kulumaa

Olivia Rönning, Poliisikorkeakoulun opiskelija, kirjoittaa oppilastyötä selvittämättömäksi jäänees­tä tapauksesta yli kahdenkymmenen vuoden takaa.

Rikos on vastenmielinen: raskaana olevan naisen sadistinen murha vuonna 1987 Ruotsin länsi­rannikolla. Teolla oli silminnäkijä, nuori poika, jonka mukaan tekijöitä oli kolme. Tapausta tutki Tom Stilton, jonka työ oli pelkkää vastamäkeä: uhrin henkilöllisyys jäi tunnista matta, motiivi löytymättä ja murhamiehet jäljittämättä. Tutkinta lakkautettiin.

Noheva Rönning kaivelee sinnikkäästi vanhoja tietolähteitä. Työläimmäksi osoittautuu vanhan tutkinnanjohtajan jäljittäminen; Tom Stilton on maan nielemä. Se ei tarkoita, etteikö historian pohjamudista nousisi pintaan yhtä jos toista yllät­tävää

Nousuvesi sukeltaa maailmaan, jossa on tilaa upporikkaille, kodittomille ja prostituoiduille. Se on Olivia Rönningistä ja Tom Stiltonista ker­tovan jännityssarjan ensimmäinen osa. Jokaiselle pohjoismaisen jännityskirjallisuuden ystävälle kirja on ehdoton tapaus.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 23 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 100 vrk 23 h 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.