Kuvaus

Uskottava jäljennös Colt Dragoonista. Rullassa on kaiverrus kuten oikeassa, aseen voi virittää ja laukaista ja latausvipu toimii. Colt Dragoonin edeltäjä oli Colt Walker, joka oli maailman voimakkain käsiase lähes sata vuotta. Se oli kuitenkin niin iso ja painava (paino noin 2,2 kg) että sanonnan mukaan sillä pystyi ampumaan vain teksasilainen. Walker korvattiin Dragoonilla, joka painaa "vain" 1,85 kg. Tämä jäljennös on kevyempää metallia ja painaa vähemmän. Ei voi ampua eikä muuttaa ampumakelpoiseksi. Pituus 35 cm.  Kaupan hinta 85 euroa. Uudenveroinen, ei siis ole ammuttu, ei käytetty vasarana eikä muutenkaan.

Paljon on katsojia ja kiinnostusta siis on, mutta kauppa ei käy. Tehdään nyt näin: muutan tämän uudestaan osta heti - kaupaksi ja hinnaksi 50 euroa. Se on 40 % vähemmän kuin kaupan hinta.

Hintaan sisältyy vuonna 2017 Ase-lehdessä ilmestynyt nelisivuinen artikkeli (valokopiona) oikeasta Dragoonista, jossa kerrotaan aseen synty, mallivariaatiot ja myös käyttö nykyaikana Suomessa  Villin lännen harrastuksessa. Kaikki mitä olet aina halunnut tietää Dragoonista ja vähän enemmänkin!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 h 8 min 3 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

50 € Sulkeutuu 9 h 8 min 3 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.