Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Harvennetaan hieman omaa C64-kokoelmaa ja tämä on joka retroilijalta ja keräilijältä löydyttävä eli legendaarinen ensimmäisen sukupolven Commodore, C64 vm. 1984. Ja valmiiksi siistissä kunnossa!

*Laitteet on käytetty auki ja kuoret pesty, sekä kaikki, piirilevy, näppäimistö jne. on puhdistettu liitinpintoja myöten.

*Kasettiasema myös käytetty auki ja samalla tavalla pesty, sekä puhdistettu. Kasettiaseman luukku avatessa tahtoo luiskahtaa pois ja täytyy asetella takaisin. Toimii kuitenkin kaikinpuolin. Koneisto tarkastettu silmämääräisesti. 

*Kaikki kaapelit, muuntaja ja ohjaimet puhdistettu myös pintapuolisesti.

*Mukana koneen lisäksi kasettiasema + org. virtamuuntaja + kuvakaapeli, sekä 3 x joystick, joista ainakin yhdessä vikaa. Muut tuntuivat pelaavan ok.

Alunperin ollut käsittääkseni yhdellä omistajalla ennen minulle tuloa. Ei ollut alunperinkään mikään liiterilöytö. Se mikä tästä tekee hienon, niin tämä on ollut aikansa koodarilla ja tehty muutostyö / reset-nappimodi. Sisään ajettu joku "Igor`s Kernal Versio 3.3, 23.5.1986 Kuopiossa, 38911 tavua". Tarkemmin en ole tutkinut sisältöä, koska on ollut vitriinissä kokoelman jatkona. Tämän mukana tuli myös jotain kopioituja pelikasetteja, ne saa matkaan jos ne löydän. 

Ajanmukaista kulumaa ja patinaa siellä täällä, mutta hyvinkin siisti ja toimiva paketti. Koekäytetty ja pelattu yhdellä pelillä kasettiasemalla. 

Kuvia ei mahtunut enempää, mutta niitä saa lisää kysyessä. Esim. piirilevystä on kuvaa, sekä pyytäessä mistä tahansa muustakin.

*Katso myös muut kohteeni! Jos ostat useamman tuotteen, niin yhdistelen postikuluja. Löytyy myös toinenkin C64 - paketti ja paljon muuta.

*Huomioi myös vertaillessasi, että myymäni pelit, konsolit ja laitteet ovat aina testattuja, koepelattuja ja vähintään visuaalisesti puhdistettuja.

*Myös nouto onnistuu joustavasti ja silloin käy myös käteismaksu.

*Saat kohteen sulkeuduttua vakioviestissä ajantasaiset maksutiedot.

Vien paketit aina postiin nopeasti maksun jälkeen ja pakkaan hyvin pakkausmateriaaleja säästelemättä, toki pakettikoon rajoissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


250 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2024 11:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.