Kuvaus

Erinomainen tulostin aloittelijalle, koska tässä on automaattinen pedin-tasaus ja pedin lämmitys. Lisäksi pakettiin kuuluu myös kuvassa näkyvä PEI-alusta, joten sitäkään ei tarvitse ostaa lisäksi.

Ilmoitettu tulostusalue: 220 x 220 x 250 mm, vaikka peti on 235 x 235 mm² kokoinen.
Tulostustekniikka: Direct Drive
Lämmitettävä tulostuspeti: Max 100°C.
Suuttimen maksimi tulostuslämpötila: 260°C
SD-korttipaikka ja värinäyttö.

Jos tarttet lisäosia kuten suutinta, extruuderia jne. , niin niitäkin voi kysyä.

Pitäisi löytyä kuittien kera, mutta en voi luvata. Tarjoa

Hakusanoja: 3D-tulostin, 3D-Printer, 3D-Printteri, 3D tulostin, 3D Printer, 3D Printteri

P.S. Se miksi olen luopumassa (hyvästä) tulostimesta, on siirtyminen tulostimien seuraavalle (kalliimmalle) tasolle.

Edit - Tulostin tulosti 20x20x20mm³:n testikuution noin ± 0,2 mm:n tarkkuudella, kun viivan leveys on juuri tuo 0,2 mm.
Toisin sanoen tällä tulostimella voi tulostaa kappaleen suoraan mittoihin ilman ylimääräisiä testitulostuksia, kunhan vain välykset ovat kohtuulliset. Tällöin tulostinlankana oli Clas Ohlsonin valkoinen PLA-muovi. (Hmm... Tämä valkoisena... https://www.clasohlson.com/fi/p/38-7986-2 )

Edit 2 - Viimeisessä kuvassa on tällä tai saman mallisella tulostimella tulostettuja esineitä (lukuunottamatta viivottimia). Huomioitavaa on, että kuvassa oleva ketju on tulostettu kerralla, joten sen ketjun saranoissa ei ole irrotettavissa olevia tappeja, vaan se on yksi tulostus. Minikanisterit on tulostettu 0,1 mm:n viivanleveydellä, ja muut kappaleet 0,2 mm:n viivanleveydellä. Kyseiset tulosteet on tulostettu PLA:lla, ja ketju on tulostettu läpinäkyvällä PLA:lla, niin siksi siinä on nähtävissä myös tulostusrakennetta.

Edit 3 - Tälle sentään (todennäköisesti) löytyi kuitteja. Tuote (tulostin ja peti) ostettu 3Dkauppa.com:sta ja toimitettu 1.11.2023 (hinnat tulostin 239 € ja PrimaCreator FlexPlate-Powder Coated PEI 235 x 235 mm² 34,90€) Filamenttivaaka on ostettu verkkiksestä muistaakseni joulukuussa n. 30€:lla (Tarkasti Verkkokaupasta tilattu 1.12.2024 hintaan 29,99€, joka tuli perille tammikuussa).

Edit 4 - Toi PrimaCreatorin peti on mielestäni yksi parhaista ellei paras (Pei) peti. Mielestäni se voittaa Crealityn oman PEI-pedin, josta minulla on myös kokemusta.

Edit 5 - Tulostin tällä tulostimella mustalla filamentilla näytölle uuden telineen, jolloin tulostin vie vähemman tilaa kuin alkuperäinen.
Nykyiset mitat ovat (Korkeus x Leveys x Syvyys) = n. 65 x 40 x 55 cm³ (Suuruusluokaltaan, ja toi syvyys on niin suuri, koska siinä on otettu huomioon alustan liikkuminen ääriasennosta toiseen ääriasentoon. Leveys on niin pieni, koska siinä ei ole otettu huomioon tarvittavaa vapaata tilaa lattakaapelille tulostuksen aikana. Itselläni lattakaapeli on vapaasti, ja vie tilaa noin 20 cm, 40 cm:n lisäksi).

Ostettu: 1.11.2023 eli on varsin tuore tulostin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 3 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

150 € Sulkeutuu 1 vrk 3 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.