Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Alkuperäinen Crystal Xbox tarjolla hienoilla herkuilla!

Crystal Xbox.
SmartXX V2 piiri juotettuna emolevyyn.
Valmiiksi asennetut ledinauhat, 2kpl ledinauhoja, kummallakin sivulla omansa. Keskellä kahdet halo rinkulat päällekäin, sekä takana vielä ledi tuuletin.
IDE to SATA Adaperi joka tukee isompia kovalevyjä.
Uusi 80-napainen IDE kaapeli nopeampaa tiedonsiirtoa varten.

Kovalevyn koko on 640gb.
Ohjaimella voi myös toistaa Xboxissa DVD-elokuvia.

Konsoliin on tehty tarpeelliset huoltotoimenpiteet, enemmän tietoa alempana:

Konsoli on varustettu aikansa legendaarisella ja suositulla SmartXX V2 modpiirillä. Piirin ansiosta konsolissa on custom bios ja sille voi ladata erilaisia dashboardeja (kuten kuvissa näkyy), joiden kautta voi suoraan napauttaa pelin käyntiin ilman levyä. Kovalevyllä on valmiiksi pelejä asennettuna, mutta voit myös omilta levyiltä varmuuskopioida pelit konsoliin, tilaa on vielä runsaasti. Konsolin tuuletin on melko hiljainen ja konsoli pysyy viileänä.

Konsolissa on Xbmc4gamers dashboard, se sisältää myös oman downloaderin, jolla voi ladata erilaisia emulaattoreita, pelien omaa lisäsisältöä (DLC), homebrew pelejä, erilaisia softia ja vaikka mitä muuta. Myös pelilistan ulkoasua voi muokata, kuvissa näkyy oma suosikki. Konsoli tukee parempaa kuvanlaatua, komponentti kuvakaapelilla saa dashboardiin 720p päälle ja osa peleistä tukee tätä myös! jolloin kuvanlaatu näyttää aivan törkeän hienolta.

Kovalevyssä on kiinni adapteri joka tukee SATA kovalevyjä. Adapterin ansiosta konsolissa on reilusti isompi kovalevy kiinni (640gb) ja pelejä saa kovalevylle aivan tolkuttomasti varmuuskopioitua, joten sinun ei tarvitse enään sählätä levyjesi kanssa käynnistääksesi pelejä.

Kovalevylle on myös vaihdettu 80-napainen IDE kaapeli (keltainen johto), joka nopeuttaa pelien- ja tiedostonsiirtojen latausaikoja huomattavasti. Tietokoneelta pystyy FTP ohjelmalla siirtämään tiedostoja suoraan konsoliin, tai vaikka varmuuskopioida omat pelitallennukset tietokoneelle.

Konsolista on poistettu vaarallinen kello kondensaattori! Siitä ei ole enää huolta. Myös uudet laadukkaat lämpötahnat on vaihdettu konsoliin.

Mukaan tulee tietty tarvittavat kaapelit (tavallinen kuvakaapeli, sekä virtapiuha) ja unohtamatta myös tottakai crystal ohjain!

Kauppojen yhteydessä tai niiden jälkeen annan mielelläni neuvoja, kuinka konsolin dashboardia ja muita asetuksia taikka appeja käytetään.

Nouto olisi ihanteellinen vaihtoehto, mutta jos satut asuun kauempana, niin voin myös postittaa tuotteen, postikulut siis ostajalle!

Lisäkuvia saa kysymällä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


130 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.6.2024 1:10
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.