Kuvaus

DVD: Barbara Taylor Bradford x 4

  • Rahan ruhtinatar osa 2 - Unelmien valtiatar:

Emma Harte jättää suunnattoman liikeimperiuminsa perinnöksi pojantyttärelleen Paulalle. Mittaamattoman perinnön mukana siirtyy myös valtava vastuu ja vanhat unelmat, jotka loivat Emmasta sen mikä hän on - unelmat kostosta ja menestyksestä. Kaunis Paula ottaa vallan ja uuden asemansa vastaan, tiedostamatta, että unelma kätkee sisäänsä todellisen painajaisen. Hän joutuu heti liikemaailman äärimmäisen kylmään ja armottomaan pyöritykseen, jossa ainoastaan vahvimmat selviävät. Paulan on opittava pian valtapelin säännöt, jossa ystäviä on harvassa ja rikkaus sekä menestys rakentuvat kunnianhimon, ahneuden ja säälimättömyyden varaan, rakkautta tyystin unohtamatta.
Kesto: 3h 20min.

Valmistusvuosi 1986

  • Rahan ruhtinatar osa 3 - Nainen ylitse muiden:


Paula (Lindsay Wagner) jatkaa taisteluaan isoäitinsä liikeimperiumin johdossa. Tavarataloketjun laajennussuunnitelman lisäksi haasteena on epävakaalle pohjalle ajautunut talous ja kateudesta katkeroituneet vihamiehet, joiden tähtäin on Paulan täydellinen tuho. Hänen on todistettava olevansa isoäitinsä luottamuksen arvoinen - nainen ylitse muiden.


Kesto: 3h 7min.

Valmistusvuosi 1992.

 

  • Tahdosta kiinni :

Kolme naista. Kolme elämänkohtaloa. Kaikki täynnä intohimoa, tuskaa ja uhrauksia. Audra on köyhä lastenhoitaja Leedsistä, joka uhraa kaiken tyttärensä eteen. Christiina on lahjakas taiteilija, josta tulee maailmankuulu muotisuunnittelija - muta kuitenkin kärsii sydänsuruista ja ---tuskasta. Kyle on kapinallinen nuori nainen, jonka äidin menestys käy hänen hermoilleen - mutta on perinyt isoäitinsä lannistumattoman luonteen. Tarina alkaa Englannista 1920 -luvulla, ja seurtaa kolmen sukupolven ajalta Kentonin suvun naisten menestystarinaa New Yorkin muotimaailman tuulisinta huippua....

Valmistusvuosi: 1989

Kesto: 3 h 23 min

 

  • Sydämen ääni :

Katherine Tempest (Lindsay Wagner) on englantilainen, nuori ja nälkäinen näyttelijätär, jonka tavoite on päästä Hollywoodin parrasvaloihin, tulla yhdeksi suurista tähdistä. Häikäisevällä kauneudellaan, vahvoilla näyttelijäntaidoillaan sekä kyvyllään saada tahtonsa läpi, vastustamaton Katherine etenee kohti supertähteyttä. Mutta tie menestykseen ei ole helppo, eikä onnistu ilman uhrauksia.. Katherinen on opittava myös kylmän viihdemaailman pelisäännöt - tarvittaessa luottamaan vain itseensä ja olemaan kovasydämisen armoton.

Valmistusvuosi: 1990
Kesto: 192min

 

Kaikki on tekstitetty suomeksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 116 vrk 14 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,99 € Sulkeutuu 116 vrk 14 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.