Tuote on myyty käyttäjälle sukuvika hintaan 14,99 €

Kuvaus

DVD: Raid 12-osainen tv-sarja ja elokuva


- Raid 12-osainen TV-sarja ( 2 levyä):

Ruotsissa asuva Raid (Kai Lehtinen) tulee vanhan ystävänsä - ja entisen tyttöystävänsä isän - Ukin kutsumana suomeen. Ukin tytär Merja on tehnyt itsemurhan, mihin vastuullisena Uki (Esko Salminen) pitää tyttären työnantajaa Esconia. Raidin vanha rikoskumppani Hammar on Esconin palveluksessa likaisen työn tekijänä, eikä erikoisasemaan päässeen elektroniikkajätin toiminta näytä muutenkaan kaikilta osin kestävän päivänvaloa. Hammarin kanssa Raidilla on oma "kalavelat" selvittämättä. Komisario Eero Janssonin (Oiva Lohtander) syliin puolestaan putoaa hankala poliisimurha. Aluksi jäljet tuntuvat johtavan Raidiin, mutta pian Jansson ymmärtää maalin olevan muualla. Raidin ja Janssonin edut yhdistyvät, kun esiin nousee vastustajia, joiden valta ulottuu joka paikkaan ja käsi joka taskuun. Raid saa taustatukea Marabou-jengiläisiltä, vanhoilta ruotsinkavereiltaan sekä rekkakuski Ratsumieheltä (Markku Maalismaa). Raidin kostoretkeä sulostuttaa nakkikioskin myyjätär Tarja (Mari Rantasila), ja moneen suuntaan polveileva tarina rönsyää värikkäitä hahmoja, motiiveja ja elämänkohtaloita.

Sarja on kudelma kostoa, rakkautta, toveruutta ja yllättäviä yhteistyökumppaneita - oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

Sisältää sarjan kokonaisuudessaan (yhteensä 12 jaksoa).

Ohjaus
Tapio Piirainen

Käsikirjoitus
Harri Nykänen
Tapio Piirainen

Näyttelijät
Kai Lehtinen
Mari Rantasila
Oiva Lohtander
Pekka Huotari
Kirsti Väänänen
Juha Muje
Esko Salminen
Rea Mauranen
Ossi Ahlapuro

Valmistusvuosi: 2000

Kesto: 8 h 24 min


- Raid elokuva :

Uusi voima –lehden toimitus palaa maan tasalle. Palossa saavat surmansa lehden 3 työntekijää. Alamaailman torpedon Raidin entinen tyttöystävä, Tarja, toimi lehden toimittajana. Palon tekijöiksi ilmoittautuvat uusnatsit, mutta komisario Jansson epäilee tunnustusta maksetuksi. Virallisesti juttu julistetaan selvitetyksi, mutta Jansson jatkaa yksityisesti jutun tutkimista. Pian tuhopolton jälkeen Maailmanpankin vastaisessa mielenosoituksessa kuolee nuori nainen. Kuolinsyyksi epäillään poliisin harhaluotia, mutta juttua tutkiva Jansson löytää videonauhalta todisteen siitä, että tuntemattoman naisen kuolema oli harkittu murha. Raid on palaamassa Suomeen kierreltyään Venäjällä. Hän kuulee Janssonilta Tarjan menehtyneen tulipalossa. Raid ei voi jättää asiaa sikseen vaan päättää löytää oikeat syylliset. Avukseen hän hakee vanhan ystävänsä Sundmanin. Pian erikoinen parivaljakko huomaa olevansa keskellä kansainvälisiä rikoskuvioita. RAID-elokuva pohjautuu kirjailija HARRI NYKÄSEN ja ohjaaja TAPIO PIIRAISEN alkuperäiskäsikirjoitukseen. He ovat käsikirjoittaneet myös Raid –tv-sarjan, joka on yksi suosituimmista suomalaisista tv-sarjoista kautta aikojen. Elokuvassa esiintyvät jo tv-sarjasta tutut näyttelijät keskeisissä rooleissa: rikollisen maineessa olevaa yksinäistä sutta Raidia esittää KAI LEHTINEN, poliisikomisario Janssonia OIVA LOHTANDER ja Raidin naisystävää Tarjaa MARI RANTASILA. Elokuvan on tuottanut Kinoproduction Oy / Claes Olsson..

Ohjaus: Tapio Piirainen

Käsikirjoitus: Harri Nykänen, Tapio Piirainen

Pääosissa: Kai Lehtinen, Mari Rantasila, Oiva Lohtander, Pekka Huotari, Juha Muje, Kirsti Väänänen, Markku Maalismaa

Valmistusvuosi: 2003

Kesto: 2 h 2 min

Bonukset

"Paha, pahempi, RAID" -making of
Näyttelijöiden ja tekijöiden esittely
Mari Rantasilan "Näkemiin rakkaani" -kappale
Traileri

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,99 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.8.2024 21:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.