Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jännittävä romaani Ranskan vastarintaliikkeestä, julmasta petturuudesta ja sodan varjossa kasvavasta rakkaudesta.

Ranskalais-irlantilainen Katharine Alfurd elelee hiljaisia everstinlesken päiviä englantilaisessa maalaiskylässä, kun sinne saapuu nuori ranskalainen Paul Rolier. Rolier saa Katen palaamaan ajassa neljänkymmenen vuoden takaisiin tapahtumiin. Tuolloin nuori ja kaunis Kate oli lähetetty miehitettyyn Ranskaan toimimaan maanalaisessa vastarintaliikkeessä ja valmistelemaan liittoutuneiden maihinnousua.
Ranskassa Kate oli syvästi rakastunut Jean Dulaciin, maanalaisen ryhmän rohkeaan johtajaan. Mutta siellä hän oli myös menettänyt kaikki rakkaaksi tulleet toverinsa ja ihmisten petturuus oli katkeroittanut hänet. Ja siellä hän oli joutunut kohtaamaan myös Standartenführer Christian Ellenburgin...
Nyt Katharinen täytyy tehdä ratkaiseva päätös. Hän joutuu läpikäymään nuo tuskallisimmat ja rakkaimmat muistonsa etsiessään vastausta. Kate seuraa Rolieria nuoruutensa maahan. Siellä on alkamassa natsioikeudenkäynti, johon häntä toivotaan todistajaksi. Joutuessaan näin elämään uudelleen menneisyyttään Kate tajuaa myös avioliittonsa hataran perustan - eversti oli nainut hänet taatakseen Katen vaitiolon tulenaroista sodanaikaisista tapahtumista. Kate on nyt valmis toimimaan.

Weilin+Göös 1986, 1p., 306s., kovakantinen (kansipaperilla), hyväkuntoinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.5.2024 8:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.