Tuote on myyty käyttäjälle tuuren hintaan 14 €

Kuvaus

Mukana slipcover. Se joka teki hybridiversion R-rated ja unrated versioista KAIKKIIN olemassa oleviin blu-rayhin, missasi lopun muutoksen jossa unrated versiossa skoude (Billie Dee) sanoo Tom Berengerin roolihahmolle "take him away" ja sen jälkeen tulee lopputeksteissä surullinen score. Tässä (ja kaikissa muissa blu-rayssa jotka sanovat itseään unrated versioiksi - olen itse nähnyt tämän lisäksi myös US ja UK versiot) tulee sen jälkeen kun skoude sanoo "You think you're a hero Rossi.......Well maybe you are" sama New York Doll - biisi joka alkuteksteissä ja tämä on siis R-rated version lopetus.

Kaikki seksi ja väkivalta mikä R-rated versiosta puuttuu tästä kuitenkin löytyy. Ja täyttä unrated versiota ei ole näillä näkymin tulossa koska Englannissakin tämä julkaistiin vasta nyt kuukausi sitten 10v sen jälkeen kun tämä hybridi luotiin, ja vieläkin täysin sama versio tarjolla.

Fear City AKA Border AKA Ripper (Blu-ray) (1984)

 

IMDB link 

Caps-A-Holic link


New York City... Open 24 hours.

Director: Abel Ferrara
Year of Copyright: 1984
Year of Production: 1983

  • Blu-ray ALL Australia - Shock [2014 Release]
    Cinema Cult

    • Extras:

      *The Film - R-rated Version (95:02)
      *The Film - Unrated Version (96:40)*
      Theatrical Trailer (2:43)

    • Subtitles:

      None

    • Aspect Ratio:

      1.57:1

    • Picture Format:

      1080p24 AVC MPEG-4

    • Soundtrack(s):

      English DTS-HD Master Audio 2.0 Mono

    • Case type:

      Keep Case

    • Notes:

      *The Unrated version incorrectly uses a short sequence from the R-rated version at the end of the film instead of the correct sequence from the Unrated version.

Posti on kallistanut kirjehintojaan. Minä en, koska omistan ikimerkkejä

1-2 levyä / 250g kirje 3,50€ (postin nykyinen hinta 4,20€) 

3-4 levyä  6€ (kaksi 250g kirjettä. Jos haluaa Postin seurannan ja nopeamman kuljetuksen 0,90€ kalliimmalla, ilmoita saman vuorokauden aikana huutojen sulkeutumisen jälkeen niin lähtee S-pakettina)

...ja jos innostuu ostamaan enemmän, on postin S-paketti hinnalla 6,90€ (Postin vanha hinta, nykyään vähän kalliimpi mutta jos valitsee paketin, saa sen tuolla vanhalla hinnalla) järkevin ja edullisin tapa. Sillä hinnalla saa niin monta levyä kuin  haluaa. Jos en omista maksimissaan 11cm paksuja boxeja, lähtee M-pakettina mutta kustannan välin eli 2€ tässä tapauksessa itse.

Kaikki joiden palautteet ovat OK kunnossa ja/tai jotka ovat aiemmin tehneet kanssani onnistuneet kaupat, voivat puolestani maksaa huhtikuun loppuun mennessä!

Postitan kaikki levyt parissa päivässä huudon päättymisen jälkeen. Paketit lähtee heti maanantaina. Pakkaan myymäni levyt hyvin.

Samana iltana sulkeutumassa monta kymmentä nimikettä. Kannattaa vilkaista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
14 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.4.2024 20:35
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.