Kuvaus

FUNNY GAMES (DVD)

Erittäin hyväkuntoinnen DVD ja kotelo vuodelta 1997, kesto 1 tunti 44 minuuttia, kieli on saksa, tekstitysvaihtiehdot suomi, ruotsi, tanska ja norja. Ohjaus Michael Haneke, pääosissa Susanne Lothar, Ulrich Mühe, Arno Frisch, Frank Giering, Stefan Clapczynski

"Funny Games on vuonna  997 julkaistu itävaltalainen elokuva, jonka on käsikirjoittanut ja ohjannut Michael Haneke. Elokuvassa kaksi nuorta miestä ottaa perheen heidän mökillään panttivangikseen, ja pakottaa heidät sadistisiin leikkeihin. Haneke teki elokuvasta yhdysvaltalaisen uudelleenfilmatisoinnin vuonna 2007. 

Perhe nauttii olostaan ylellisellä kesähuvilallaan. Ovelle koputetaan. Naapuri tulee lainaamaan munia, mutta hänestä ei pääsekään millään eroon. Kaksi valkoisiin pukeutunutta kohteliasta nuorta miestä aloittaa väkivaltaisen hermosodan mielessään vain yksi päämäärä: He haluavat selvittää, jaksaako tämä perhe taistella hengestään seuraavaan auringonnousuun saakka.

Michael Haneke sai elokuvaan idean lehtiartikkeleista joita hän oli kerännyt. Niissä, nuoret rikolliset kertoivat motiivikseen halun "kokeilla miltä se tuntuu". Haneken mukaan Bennyn videossa hän niin sanotusti aloitti keskustelun aiheesta, ja jatkoi sitä tämän elokuvan avulla. Haneke halusi elokuvallaan näyttää katsojalle hänen oma osansa väkivallan kuluttajana. Haneke halusi myös tehdä eräänlaisen vastauksen muun muassa elokuvalle Syntyneet tappajiksi, joka hänen mukaansa luo esittämänsä väkivallan liian houkuttavaksi katsojalle. Funny Games perustuu osittain Haneken ensimmäiseen ja filmaamattomaan käsikirjoitukseen nimeltään Wochenende (viikonloppu)."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 46 vrk 17 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,50 € Sulkeutuu 46 vrk 17 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.