Tuote on myyty käyttäjälle walkmatt hintaan 10 €

Kuvaus

George R. R. Martin: Valtaistuinpeli. Tulen ja jään laulu 1

Kustannus Oy Kirjava 2011. Toinen korjattu painos. Pehmeäkantinen. 746 sivua.

Selkämyksessä lievät lukutaittumat, muuten hyväkuntoinen kirja.1

"Tulen ja jään laulu alkaa Vuosia kestänyt kesä on päättymässä, kun kuningas Robert Baratheon saapuu pohjoiseen Talvivaaraan tapaamaan vanhaa ystäväänsä lordi Eddard Starkia ja tarjoaa tälle valtakunnan vaikutusvaltaisinta virkaa. Viran edellinen haltija koki ennenaikaisen kuoleman, ja lordi Eddard päättää ottaa tapauksesta selvää. Starkit ovat karua ja omissa oloissaan viihtyvää sukua, mutta nyt he ajautuvat mukaan valtakunnan poliittiseen vehkeilyyn.

Samaan aikaan meren takana maanpaossa olevat hullun lohikäärmekuningas Targaryenin perilliset suunnittelevat paluuta isänsä valtaistuimelle. Vanhat kaunat ajavat valtakuntaa kohti sekasortoa ja sisällissotaa, ja vain harvat katsovat omaa miekanvarttaan pidemmälle. Etelän lämmössä on helppo olla uskomatta kertomuksiin valtakuntaa pohjoisessa rajoittavan Muurin takana heräävistä unohdetuista voimista. Synkät enteet puhuvat kuitenkin omaa kieltään: Talvi on tulossa. 

Valtaistuinpeli on avausosa yhdelle aikamme menestyksekkäimmistä fantasiasarjoista, kirja, joka nosti eeppisen fantasian arvostuksen ylös kuopastaan. Se on yhdistelmä suurta seikkailua ja inhimillistä tragediaa, kertomus kunniasta ja kärsimyksestä, rakkaudesta ja petoksista sekä tasapainottelusta elämän ja kuoleman välillä samalla kun aatelisperheiden kohtalot kietoutuvat toisiinsa.

Valtaistuinpelissä vaihtoehdot ovat voitto tai kuolema. Välimuotoja ei ole.

George R.R. Martin (s. 1948) on amerikkalainen scifin, kauhun ja fantasian mestari. Hän on voittanut teoksillaan lukuisia palkintoja, mm. neljä Hugoa, kaksi Nebulaa ja World Fantasy Awardin.

Yksi myydyimpiä, kehutuimpia ja - ällistyttävää kyllä - myös parhaimpia fantasiasarjoja vuosikausiin. 

- Jukka Halme, Tähtivaeltaja

Tarrautuu lukijaan eikä päästä irti. Loistava teos. ,

- Robert Jordan

Lisähakusana: Game of Thrones

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.6.2024 15:55
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.