Tuote on myyty käyttäjälle pon123 hintaan 7 €

Kuvaus

Yhteiishuutona kuvsn hyväkuntoiset kirjat:

Groucho Marx: Groucho ja minä. Omaelämäkerta

Love Kirjat, 3. p. 2009. Kovakantinen. 287 sivua + valokuvaliite.

Hyväkuntoinen kirja.

Kuvaus:

Groucho ja minä on Marx-veljesten suulaimman huulenheittäjän kertomus omasta taipaleestaan New Yorkin Yorkvillesta yhdeksi maailman kuuluisimmista koomikoista. Groucho, jonka ura kattoi amerikkalaisen showbisneksen kaikki kehitysvaiheet vaudevillesta ja elokuvasta radioon ja televisioon, on pippuroinut tämän “pula-ajan Pepysinsä” täyteen väärentämättömiä mielipiteitä naisista, komiikasta, autoista ja Hollywoodista. Mukana vilahtelevat myös Chico, Harpo, Zeppo ja Gumma Marx.

Omaelämäkerrassaan Groucho paljastaa avomielisesti muun muassa: – kuka on Yorkvillen kaupunginosan epäpätevin lääkäri kautta aikojen – mitä Chico teki makeiskauppias Stookfleischin housuille – kuinka Napoleon Bonaparte joutui liikenneruuhkaan Philadelphiassa – mitä Chaplin ja Marx-veljekset tekivät ilotalossa Salt Lake Cityssä – miten Groucho oli aiheuttaa ulkopoliittisen skandaalin Meksikossa – miksi Greta Garbo ei koskaan esiintynyt yhdessäkään Marx-elokuvassa…

Harpo Marx & Rowland Barber: Harpo puhuu!

Pequod Oy 1995. 1. painos. Kovakantinen. 480 sivua + valokuvaliite.

”Marx-veljesten vaikenevan jäsenen muistelmateos on onnellinen, hyvää tuulta säteilevä kirja: kaskujen, kepposten ja kommervenkkien runsaudensarvi sekä samalla kirja suuresta ystävyydestä, krokettihulluudesta, rakkaudesta musiikkiin ja ihmisiin. 

Tässä muistelmakirjallisuuden helmiin kuuluvassa teoksessa Harpo kertoo oman versionsa Marx-veljesten suuresta matkasta ”sopraano-Grouchosta baritoni-Grouchoon", kuvaa nuoruusvuosiaan New Yorkin East Sidessa, 20-luvun hulluja vuosia sekä "seesteisempiä" aikoja Hollywoodissa. Samalla hän kertoo millaisesta maaperästä hänen absurdi ja anarkistinen huumorinsa versoi ja millainen ihminen piili Harpo Marxin klovninnaamion takana.”

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.6.2024 18:19
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.