Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Voit ostaa Honeywell 101 E nauhurin erissä tämä myyntihinta koskee ainoastaan tätä nauhuria, kuljetuslaatikkoa ja opaskirjaa jotka voit ostaa 750 eurolla. Muut nauhurin lisävarusteet on luetteloitu ja hinnoiteltu tämän sivun alareunassa.

Honeywell 101 E nauhuri on valmistettu Yhdysvalloissa Coloradon osavaltiossa vuonna 1988. Näitä valmistettiin aikoinaan ammattikäyttöä varten kuten laiva-, ja ilmailuliikenteen varmentamiseen ja ne olivat silloin todella kalliita (samalla rahalla olisi voinut ostaa Suomessa omakotitalon!).

Nauhurin ostajalle tulee mukaan vankka lasikuituinen kuljetuslaatikko, kurssi materiaali - M101/ 101E Operation and Maintenance kirja ja opetus VHS nauhat, 5kpl. täysinäistä nauhakelaa ja 2kpl. tyhjää nauhakelaa, huoltolaukku - Honeywell Model 101 Maintenance Kit pitää sisällään erilaisia liittimiä, välikaapeleita ja tarvikkeita, Tecnical Manual Maintenance Instructions for Model 101E Magnetic Type Recorder/ Reproducer Portable System kirjan sekä Honeywell Operatio´s Manual Model 101 E Tape Recorder/ Reproducer kirjan.

Yksinkertainen kuvaus

Nauhurin keskellä olevaan vetoakseliin kiinnitetään täysinäinen-, ja tyhjä nauhakela josta nauha puretaan rissojen välityksellä tyhjälle kelalle ”play & recording”. Nauhakelan halkaisija on 14 tuumaa (355,6 mm) ja leveys tuuman (25,4 mm). Nauhuriin on mahdollisuus vaihtaa myös puolen tuuman nauha (12,7 mm) joita ei ole myyjällä. Muistiakku noin vaidettu viimeksi n. 6 vuotta sitten.

TÄRKEÄÄ!

Koska nauhurista olevaa kuvamateriaalia on erittäin runsaasti, ja yhteen myynti ilmoitukseen ei voi tallentaa kuin 5 valokuvaa kerralla, niin tämä sama ilmoitus on jaettu useammalle sivulle - Honeywell 101 E otsikon alle (osa 1, osa 2, osa 3, jne...). Ainoastaan pääsivulla on nauhurin esitelty.

HUOMIO!

Näitä nauhureita on myyty USA:ssa ehkä edullisempaan hintaan (eBayn kautta), mutta niiden mukana ei ole tajottu mitään ylimääräistä. Huolto-, ja muun kirja materiaalia avulla laitteen käyttö-, ja korjaaminen onnistuu myös Suomessa. Vankka kuljetuslaatikko ja nauhakelat puuttuvat myös ulkomaisilta myyjiltä, joten siihen nähden tämä hinta on erittäin kilpailukykyinen. Mangneettinauhoja (14in/1in) myydään edelleen netissä, joten Honeywell 101 E:n tulevaisuus on taattu moneksi vuodeksi eteenpäin.

Kysykset voi lähettää Ulkosuomalaiskulttuurin Seuran sähköpostiosoitteeseen uksi572009@gmail.com tai tiedustella niitä puhelimitse numerosta 045 840 3073 Terveisin (Pj.).

Honeywell 101e nauhurin liittyvät tarvikkeet ja niiden hinnat.
1.) Nauhuri + kuljetuslaatikko + käyttöopas yht. 750€
2.) 5kpl. 14in. täyttä nauhakelaa + 2kpl. tyhjää kelaa yht. 350€
3.) Honeywell Model 101 Maintenance Kit sarjan yht. 250€
4.) Koko muu huolto-, ja tuki materiaali jonka avulla pystyt pitämään nauhurin hengissä koko sille ajatellun elinkaaren yht. 600€

*) Näiden kirjoen avulla kuka tahansa huotomies pystyy pitämään ja huoltamaan tämän nauhurin Suomessa 100%!

Rahti tulee ostajan maksettavaksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
750 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.6.2024 7:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.