Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi puhuttuna ja tekstitettynä [ tekstitys myös ruotsiksi ]

 

Hovimäki: Kaudet 1-4 eli koko sarja (12DVD) uusi ja muoveissa *

Hovimäki-sarja on TV2:n historiallinen suurkatsaus, joka kuvaa kahden suomalaissuvun jäsenten elämää 1800-luvun Suomessa.

Pääosissa ovat aateliset ja torpparit, Lindhofit ja Sepät, joiden arkielämän kautta katsojille välittyvät myös Suomen historian suuret käänteet. Tapahtumien näyttämönä on Hovimäen kartano ja sen ympärille rakentunut kylä Hirvikoskella eteläisessä Suomessa.

Sarja kertoo ennen muuta lihaa ja verta olevista ihmisistä, mutta samalla katsoja saa aimo annoksen historiatietoa. Hovimäkeläiset elävät tiiviissä suhteessa omaan aikaansa, eikä historiaa esitetä irrallaan ihmiskohtaloista.

Hovimäen ensimmäiset osat alkavat vuodesta 1798 ja päättyvät syksyyn 1809. Tämä ajanjakso oli dramaattinen käännekohta Suomen historiassa.

Toinen tuotantokausi kuvaa Hovimäen elämää vuosina 1822-1834, kun Tukholmassa asuneen kuninkaan tilalle tuli Pietarista hallitseva keisari.

Kolmas tuotantokausi kuvaa Suomen suuriruhtinaskunnan murrosvuosia. Oolannin sodan ja nälkävuosien varjossa vuodesta 1851 vuoteen 1869.

Neljäs tuotantokausi kertoo Hovimäen elämästä levottomassa Suomen suuriruhtinaskunnassa vuosisadan vaihteessa vuodesta 1898 vuoteen 1907.

Lisämateriaalina nähtävät Hovimäen aikaan -pienoisdokumentit täydentävät draamasarjaa ja valottavat sarjanäytelmän historiallisia paikkoja, tapahtumia, ihmisiä, ilmiöitä ja yhteiskuntaelämää.

Sisältää sarjan kokonaisuudessaan (yhteensä 44 jaksoa).

Ohjaus: Carl Masterton

Käsikirjoitus: Anna-Lisa ja Carl Masterton, Kirsti Manninen, Jussi-Pekka Aukia

Valmistusvuosi: 1999 - 2003

Kesto: noin 46 h

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


149,90 €
tai
Sulkeutuu 2 vrk 4 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

149,90 € Sulkeutuu 2 vrk 4 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.