Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

1kpl hellä ja silkin ihon pehmeä aidontuntuinen aina valmiina hommiin. Hmmm tuplakanava muuta vaan asentoa ja nauti ..... opi kestävyyttä ja kuntoa tai nauti hellistä hetkistäsi. ( Hän istuu syliin ja sä vaan nautit vaikka koko päivän.... tai vaan aamulla heräät lusikkana ja asento imee sua kuiviin uudelleen ja uudelleen miksei illalla oma fuck tyllerö aina vaan valmiina ja eri paikat saa aikaan erilaisia imuja ja puskuja ja se hellä sähköistävä tunne että alkaa kohta voimistaa.... )

2 kpl jäljellä. Ei muuta kun tilausta tekemään ja viikon päästä pehmeä persikkaa kotona valmiina...



Hiljanen . Tämä koko pylly voimakkaasti rytmissää värisee ja imee ja supistuu ja erilaisia tunneleita koita löydä se omasi. Tilausta tekemään ensi viikolla saat jo oveen eteen. Nauti... Toimitus euroopasta ei usasta.

Hellä kompakti ja aina yllätyt uudelleen ja uudelleen kunnes tunnelit testiajettu ja aika pitää paussi ja palautua kerätä säiliö täyteen uutta maalausta varten...

Uskomaton hellä imevä ratsastus voi aina aamulla alkaa ja jopotus sen kun vaan jatkuu koko päivän tietäen että taas on sen aika alkaa...


Toimitus 1.5- max 2 viikkoa mutta jo viikossa toimitus kotiinkuljetuksena. ( Eu alueelta) + Vesipohjainen liukuvoide 240ML kaupan päälle ( arvo15e)

Hinnassa mukana postituskulu kotiinkuljetuksena suoraan kotiin. Huomaamaton kuljetus eikä lähettäjästä ole tietoa . Ei voi päätellä lähetystä .


OMINAISUUKSIA
2 in 1 -toiminto Uusi läpimurto, värinä + imu Kaksi toimintoa yhdistettynä, jotta voit lisätä uutta hauskuutta
3-tehoinen imu, simuloi suuseksin tunnetta, tiiviisti kääritty peniksen ympärille, voimakas terskan stimulaatio
6-ohjelma värinätehoa , kun käytät lelua samanaikaisesti, tuntea kitkaa ja eri voimakkuuksien liikettä, vahva ja hellä asetus vuorotellen
Realistinen kaksikanavainen, voi avata erilaisia asentoja, mikä antaa sinulle todellisen seksikokemuksen

Valmistettu korkealaatuisesta TPE:stä, koet todella mukavan tunteen.



Kuvaus:
Tunnetko olosi epätavallisen yksinäiseksi pitkien, pitkien öiden aikana? Tuntuuko sinusta, että elämästäsi puuttuu hauskuus? Jos näin on, anna Heran seurata sinua. Siinä on kaksi kanavaa, voit avata minkä tahansa haluamasi sijainnin ja antaa intohimosi villiintyä haluamallasi tavalla. Kun tunkeutuu heidän kapeaan kanavaansa, voit nauttia hierontatunteesta 6 eri värähtelytaajuudella ja 3 eri imutaajuudella todellisen suuseksikokemuksen saamiseksi. Ota Hera kotiin kanssasi, hänen vaaleanpunainen ruumiinsa tarvitsee hoitoasi!

Tiedot:
Ihon värinen .
Toiminto: 6 ohjelmaa 3 Imuohjelmaa
halkaisija: 2-8cm pituus 13
Materiaali: TPE
koko: 24 * 20 * 18cm
Paino: 3kg
Latausmenetelmä: magneettinen lataus
Latausaika: 2-3 tuntia
Käyttöaika: 40-60 minuuttia Jatkuva käyttö
Vedenkestävyys: Elinikäinen vedenpitävä
käyttö Desibelit: 5-10dB
Ohjaustila: Painikkeiden
pakkaus: Tuote1, laturi ohjeet.




Varotoimet:
1, On suositeltavaa säilyttää tuote viileässä ja ilmastoidussa paikassa, välttää suoraa auringonvaloa
2, Materiaali on valmistettu ympäristöystävällisestä TPE-materiaalista, hajuton ja myrkytön. Jos sitä säilytetään pitkään, pinta voi muuttua hieman rasvaiseksi. Tämä johtuu materiaalikaavan sisältämästä silikoniöljystä, joka on täysin normaalia. Pyyhi se vain pyyhkeellä.
3, Käytä vesipitoista liukuvoidetta parempaan seksuaaliseen nautintoon.

Ja jos tämä tuntuu liian normilta niin tässä linkki on pylly ferrari ja koettelemus ja kokemus on USKOMATON niin voimakas imulypsy ja kierreliikkeet värinä aikaansaa huuman joka aamun ja illan... joudut odottelemaan oman poikamaidon säiliön täyttymistä että taas olet valmis maalamaan posken sun toisen....

https://www.huuto.net/kohteet/pehmea-pylly-3-nopeutta-4-varinaa-moniasetuksia--uusi/602166556

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
170 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.8.2024 2:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.