Kuvaus

JBL Bar 5.1 muuttuu soundbarista todelliseksi langattomaksi 5.1-kotiteatterijärjestelmäksi mahtavia elokuva- ja musiikkikokemuksia varten. Soundbar-järjestelmään kuuluu kaksi irrotettavaa akkukäyttöistä langatonta surround-kaiutinta 10 tunnin toistoajalla, 510 watin kokonaisteho, 10 tuuman langaton subwoofer, kolme HDMI™-liitäntää 4K-laitteille sekä Bluetooth™. Dolby® Digitalilla, Dolby Pro Logic II:lla ja DTS:llä elokuvat, musiikki ja videopelit kuulostavat uskomattomilta. Lisäksi soundbarissa on JBL SoundShift® -tekniikka, joka mahdollistaa äänilähteen välittömän vaihtamisen TV:stä matkapuhelimeen tai tablettiin Bluetoothin avulla. Soundbar on ohjelmoitu toimimaan TV:n kaukosäätimen kanssa, jotta voit ohjata kaikkia omalla TV:n kaukosäätimelläsi.

Tuote on ostettu 04/2019 ja sen ostokuitti on tallessa. Hinta oli tuolloin 819 €.

Vaikka tuote on viiden vuoden ikäinen, se on erinlmaisessa kunnossa ja hyvin kestänyt aikaa. Soundbarista ja subbarista lähtee edelleen muhkea ääni, jota langattomat surround-kaiuttimet entisestään syventävät.

JBL 5.1 Surround Sound -tekniikka ja 510 watin teho
10" Langaton subwoofer
Irrotettavat akkukäyttöiset surround-kaiuttimet (Akkukesto 10h)
3 x HDMI IN / 1 x HDMI OUT (ARC)
Langaton suoratoisto Bluetooth-yhteyden avulla
Toimii televisiosi kaukosäätimellä

Tarkat tuotetiedot löytyvät tältä sivulta:

https://www.power.fi/tv-ja-audio/soundbar-kaiuttimet/jbl-bar-51-soundbar/p-615917/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA98WrBhAYEiwA2WvhOj1wNwXvfLzKJtCKG2M4ek7q1VeTrcEWeYLaMm7ex2L3cbCdxDW-hxoCaugQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds#description

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 10 vrk 16 h 13 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

120 € Sulkeutuu 10 vrk 16 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.