Kuvaus

Näyttelijän ohjaaminen on vaikea tehtävä, jossa panokset ovat suuret. Kun ohjaaja aloittaa uuden elokuvansa valmistelun, jännitys tihenee usein ahdistukseksi silloin, kun pitäisi aloittaa työskentely näyttelijöiden kanssa.

Judith Weston on kokenut amerikkalainen näyttelijä ja näyttelijäntyön ohjaaja, ja hänen kirjansa Näyttelijän ohjaaminen on yksi Yhdysvaltojen luetuimpia näyttelijäntyötä käsitteleviä kirjoja. Suomessa se on ensimmäinen ohjaajille tarkoitettu elokuva- ja televisionäyttelemisen oppikirja.

Judith Weston eläytyy sekä aloittelevan että kokeneemman ohjaajan tarpeisiin: mikä on hyvä esitys, mitä näyttelijät odottavat ohjaajalta, mitä ohjaajat voivat tehdä väärin, miten harjoituksista saadaan paras hyöty irti, millainen on hyvä ohjaaja-näyttelijä-suhde? Westonin tavoitteena on, että näyttelijä löytää oikean elämän tunnun ilmaisuunsa. Näyttelijän tulee näytellä rentoutuneesti ja oppia käyttämään tietoisesti hyväkseen omia tunteitaan ja kokemuksiaan.

Näyttelijän ohjaaminen on kiehtovaa lukemista elokuvanharrastajille ja televisionkatsojille. Kirjan voi lukea myös johtamistaidon oppikirjana.

Loppuunmyyty pehmeäkantinen kirja on kerran luettu ja hyvässä kunnossa. Postitus tästä kilon kirjeeksi menevästä kirjasta Prahasta 12 euroa (tavallisena kirjeenä, kirjattuna 16 euroa). Samoilla postikuluilla tulisi muutakin tavaraa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 58 vrk 4 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25 € Sulkeutuu 58 vrk 4 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.