Tuote on myyty käyttäjälle juice7 hintaan 70 €

Kuvaus

Todella hyväkuntoinen ja harvinainen Juice - Juankoski Deputy juliste myytävänä.

Juliste on julkaistu joskus muinoin 70 - luvulla Intro - lehden mukana.

Koko : n. 80 cm x 60 cm. 

Juliste on kehyksissä jotka ei kuulu kauppaan.

Juliste lähetetään taiteltuna isossa kirjekuoressa pahvien sisällä postin seurantatunnuksella jolloin postikulut ovat 5.90 €.

Juhani Juice Leskinen (vuoteen 2006 Pauli Matti Juhani ”Juice” Leskinen, 19. helmikuuta 1950 Juankoski – 24. marraskuuta 2006 Tampere) oli suomalainen laulaja-lauluntekijä, sanoittaja, runoilija ja kansantaiteilija. Tämän ohella hän toimi muun muassa kääntäjänä ja kolumnistina. Häntä on kutsuttu ”suomalaisen pop-musiikin kulmakiveksi” ja ”suomalaisen rock-musiikin isähahmoksi”.

Leskisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Marilyn”, ”Jyrki boy”, ”Syksyn sävel”, ”Se oli jautaa”, ”Viidestoista yö”, ”Ei elämästä selviä hengissä”, ”Musta aurinko nousee”, ”Kaksoiselämää” ja ”Norjalainen villapaita”. Leskisen levyjä oli myyty vuoteen 2006 mennessä yhteensä yli puoli miljoonaa kappaletta.

Leskisen kirjallinen tuotanto käsittää runoja, lastenkirjallisuutta, henkilöhistoriaa, suomennoksia ja moninaisia kirjoituksia eri lehdissä ja antologioissa. Yhteensä hän julkaisi kaksitoista runokokoelmaa, neljä lastenkirjaa ja neljä muuta teosta. 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


70 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 9:09
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 3 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.