Kuvaus

Uusi suku- ja historiateos:
Matti Uurinmäki, Julkisuuden henkilöiden kuninkaallisia ja aatelisia sukujuuria, ilm. 5/2024, sid, suurikokoinen, A4, 612 sivua

"Kirja tarkastelee suomalaisten julkisuuden henkilöiden sukujuuria, jotka vievät eurooppalaisiin hallitsija- ja aatelissukuihin. Tarkasteltavaksi on päätynyt yli 2000 julkisuuden henkilön esivanhemmat. Tarkasteltujen henkilöiden julkisuusperusteet ovat monitahoisia - esimerkiksi yhteiskunnallista vaikuttamista, tiedettä, kulttuuria, taloutta, sotilasansioita, urheilua, rikoksia. Henkilöt ovat pääosin 1800-2000 -luvuilta - siis osin historiallisia, osin nykyhetkessä vaikuttavia.

Kirjasta selviää, kenen kuninkaallisen ja/tai aatelisen jälkipolviin kirjassa mainittu julkisuuden henkilö kuuluu. Tai päinvastoin: ketkä kuninkaalliset ja/tai aateliset ovat tietyn julkisuuden henkilön esivanhempia. Kirjassa on yksilöidysti mainittu ja esitelty useita tuhansia esivanhempia, joista varhaisimmat ovat 300-luvun tienoilta. Keskeisten esivanhempien osalta kuvataan myös heidän toimintaansa ja elämänvaiheitaan kunkin oman aikakauden kehyksessä.

Kirjan avulla myös kuka tahansa voi selvittää omia kuninkaallisia ja/tai aatelisia sukujuuriaan, kunhan ensin määrittää sukuyhteytensä Suomessa johonkin sellaiseen aatelis-, pappis-, sotilas- tai porvarishenkilöön, joka on tässä kirjassa mainittu jonkin suomalaisen sukuhaaran kantahenkilönä. Kirjassa on ohjeistus, miten sukuketjun jatkoselvitys kirjan tietojen avulla sitten etenee kohti eurooppalaisia hallitsijasukuja."

Postikulut 10 euroa lisätään huutohintaan.



** sukujuuret, sukuselvitys, sukuharrastus, historia, henkilöhistoria, julkkis, kuninkaalliset, aateliset, suku, esivanhemmat **

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

210 € Sulkeutuu 9 vrk 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.