Kuvaus

Tuotteen Kambukka Olympus Matte Black - thermal mug 500 ml kuvaus


Kambukka Olympus Matte Black - termospullo 500 ml

Tämä Kambukka Olympus Matte Black -termospullo on täydellinen kumppani kuumille juomille matkalla ollessasi. Tämä tyylikäs termospullo pitää juomasi kuumana jopa 9 tuntia ja kylmänä jopa 18 tuntia, joten voit nauttia suosikkijuomastasi juuri sopivan lämpöisenä missä tahansa oletkin.

Tämä termospullo on varustettu kätevällä lukitusmekanismilla, joka estää tahattoman vuotamisen ja pitää juoman turvallisesti sisällä. Voit siis laittaa sen vaivatta laukkuusi tai repuusi ilman pelkoa vuodoista.

Kambukka Olympus Matte Black -termospullo on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, joka takaa sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Lisäksi se on helppo puhdistaa ja säilyttää, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan päivittäiseen käyttöön.

Tämän termospullon tilavuus on 500 ml, joten siinä on runsaasti tilaa suosikkijuomasi tarjoamiseen. Voit nauttia kahvista, teestä, kaakaosta tai mistä tahansa muusta juomasta missä ja milloin tahansa, pitämällä sen aina mukanasi tässä käytännöllisessä termospullossa.

Lisäämällä Kambukka Olympus Matte Black -termospullon kokoelmaasi saat tyylikkään ja toimivan juomapullon, joka sopii täydellisesti kiireiseen elämäntapaasi. Nauti kuumista ja kylmistä juomista missä tahansa oletkin tämän luotettavan termospullon avulla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 5 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.