Kuvaus

Uudenveroisessa kunnossa oleva kannettava tietokone. Sopii suhteellisen monipuoliseen käyttöön, esimerkiksi työ- ja opiskelukäyttöön.

Tilattu 11/2023, joten tilausnumero Poweriin löytyy ja takuu 2 vuotta. Käytetty aktiivisesti vain 1-2 kuukauden verran.

* Intel® Core™ i5-1035G7, Intel® Iris® Plus -grafiikkapiiri
* 16 Gt RAM, 256 Gt M.2 SSD
* 15,6" Full HD -näyttö, IPS-paneeli
* USB-C 3.2 Gen 1 (virransyöttö, tiedonsiirto ja DP Alt Mode)
* microSD-kortinlukija
* HD-webkamera
* Windows 11

Luotettava suorituskyky

Sulavan suorituskykyyn päivittäistä työskentelyä varten varmistaa 10. sukupolven Intel® Core™ i5-1035G7 -prosessori integroidulla Intel Iris Plus Graphics -näytönohjaimella. Tietokoneessa on 16 Gt keskusmuistia ja 256 gigatavun nopea SSD-tallennustila, mikä varmistaa nopean käynnistymisen ja sujuvan tiedostojen käsittelyn. Wi-Fi 5 -yhteys ja Bluetooth 5.1 varmistavat nopeat langattomat yhteydet ja tuen langattomille lisälaitteille.

Kompakti ja käytännöllinen

Kompakti, alle 2 cm paksu ja vain 1,8 kiloa painava on helposti liikuteltavissa ja vaivaton pitää mukana myös kodin ulkopuolella. Laadukkaalla ja vivahteikkaalla IPS-näytöllä varustetulla Full HD -näytöllä nautit mukavasti videosisällöistä korkealla laadulla. Sisäänrakennetun webkameran avulla pidät kätevästi yhteyttä läheisiisi ja osallistut etätapaamisiin.

Monipuolinen yhdistettävyys USB-C-liitännällä

Cepter Cloud -kannettavassa on monipuolinen USB-C-portti, jota voit käyttää niin laitteiden lataamiseen, tiedonsiirtoon kuin ulkoisen näytön yhdistämiseen. Tietokoneessa on kaksi nopeaa USB Type-A 3.2 (SuperSpeed) -liitäntää tarvitsemillesi lisälaitteille sekä HDMI-portti ulkoiselle näytölle.

Kaikki mitä tarvitset

Tietokoneessa on Windows 11 -käyttöjärjestelmä, joten pääset nauttimaan uudistetusta ja entistä käyttäjäystävällisemmästä ulkoasusta ja käyttöliittymästä. Windows 11 sisältää uusia tapoja olla yhteydessä sinulle tärkeisiin ihmisiin, uutisiin, peleihin ja sisältöön.

https://www.power.fi/tietotekniikka/tietokoneet/kannettavat-tietokoneet/cepter-cloud-256-gt-156-kannettava-tietokone/p-2349066/

Nouto, toimitus 20 km säteellä matkakuluja vastaan tai postitus.

// läppäri, laptop, pc, työasema

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 7 h 27 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

260 € Sulkeutuu 2 vrk 7 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.