Kuvaus

Kuvien dvdt kaikki kerralla, ei lähtöhintaa, vain toimitus.  HUOMHUOM!!! Useimmat ovat naarmuisia tai muuta huomautettavaa kunnossa, katso tarkemmat kuvaukset. Myydään siinä kunnossa kuin ovat, en lähde erikseen tarkistamaan yksittäisten toimivuutta tms, eikä ostajalla palautusoikeutta. Uskoisin kuitenkin kaikkien toimivan, jollei alempana erikseen mainittu. 

Jos ostat jotain muita kohteitani, voit kysyä näitä myös mukaan yksittäisinä.  Katso muut elokuvakohteeni tästä: https://www.huuto.net/haku/sellernro/1497/category/86

I, Robot - Will Smith.  R2 suomi-tekstit ja kannet.  Muovikansissa osumaa ja muovi hieman rikki, levyssä vähän naarmuja. 

Ray - Jamie Foxx. R2 suomi-tekstit ja kannet.  Muovikannet kuluneehkot. Levyssä pientä jälkeä, booklet mukana. 

007 Quantum of Solace.  R2 suomi-tekstit ja kannet, 2 disc Special Edition.   Ykköslevyssä sormenjälkiä ja pikkunaarmuja, kakkoslevy naarmuton.  Slipcase mukana. 

American Gangster - Ridley Scott R2 suomi-tekstit ja kannet  2 Disc Extended Collectors Edition.  Ykköslevyssä varsinkin pikkunaarmuja.   Denzel Washington, Russel Crowe. 

Out of Sight  R1  ei suomitekstejä.  Collectors Edition.  Levyssä aika paljon naarmuja, mutta aikanaan 15+v sitten katsoessani kuitenkin toimi normaalisti.  George Clooney, Jennifer Lopez.

Die Another Day 007 pelkkä booklet lehtinen, ei siis levyä tai kansia!

Jumalan hampaat - suomalainen lyhytelokuva.  Muovikannet kärsineet ja muovi rikkoutunut, levy kuin uusi.

Love Actually R2 suomi-txt  -- Tässä on yhteiskannet Love Actually & The Holiday leffoille, mutta mukana on vain toinen levy, Love Actually. 

Kunniattomat paskiaiset - Inglourious Basters R2 suomi-tekstit ja kannet  Quentin Tarantino.   Ehjät kannet, levyssä hieman sormenjälkiä ja naarmua. 

Simpsons Movie - R2 suomi-tekstit ja kannet.  Ehjä, levyssä vain pientä jälkeä.

Salainen agentti 007 Istanbulissa (From Russia With Love) R2 suomi-tekstit ja kannet  -- Levy todella naarmuinen, tuskin toimii - tästä kuitenkin kansilehdet ja booklet niitä tarvitsevalle.   Sean Connery

Paha pukki - Bad Santa  R2 suomi-tekstit ja kannet  - Kansissa osumaa ja kulumaa, levyssä jonkunverran naarmuja. 

Die Welle - R2 suomi-tekstit ja kannet - Tupla-dvd erikoisjulkaisu.  - Melko lailla hyväkuntoinen, vai pientä jälkeä. 

Levy ja kotelo hyväkuntoiset. Ostaja maksaa postitus- ja pakkauskulut 8 euroa. Samoilla postikuluilla myös rajaton määrä muita elokuvia tai kohteitani!    Katso tästä muut kohteeni 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
0 €
Sulkeutuu 7 vrk 11 h 58 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 0 € Sulkeutuu 7 vrk 11 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.