Kuvaus

HUUTOKAUPPAMYYNNISSÄ 

....... Ja tietoja päivitetty 20.10  klo 15:30 , löysin unelmakorun myynti-esitteen, josta näkyy tarkempia tietoja kuvasta 4 , korujen yhteispaino oli lähempänä tuota 14g.

*Korostan edelleenkin tuon Timanttirannekorun arvokkuutta, sen yksinomaan myyntiin oisin voinut laittaa jo useamman sadan euron lähtöhinnalla!*

Nyt nämä upeat korut ja tuo rannekoru on tosiaankin Valkokultaa ja siinä on AIDOT Timantit !

.....tuo rannekoru on Apilanlehden Unelmakorusarjaa, vähän käytetty upea koru  :  )

Sormuksessa on sekä  Valko-ja Keltakultaa sormuksen leveys n.4mm  ja halkaisija 16mm,

käytetty siisti/ hyväkuntoinen, ei kaiverruksia !

Korvakorut keltakultaa,  mutta nyt täytyy sanoa, etten tiedä mitä materiaalia niissä nuo korukivet ovat  ? !  ja näitä en erikseen mittaillut,  saa varmasti näiden koosta kuvista jonkilaisen käsityksen ja siisti käytetyt ovat nämäkin !

Kuvasta 5 näkyy korujen yhteispaino,  Tuo Timanttirannekoru siis 18 karaatin kultaa  ( 750 )

muut korut 14 karaatin kultaa  ( 585 )

Korut ovat hyvin arvokkaat, etenkin tuo timanttirannekoru, mainittakoon, että siihen ei ole aitoustodistusta,  mutta itse olen sen aikonaan ostanut apilanlehdeltä!

*Nyt on kullanhinta korkealla!, joten tästä sijoitukseen tai käyttöön, itselle iloksi tai vaikkapa lahjaksi Valkokulta vielä hieman arvokkaampaa!, ehkäpä voit myydä nämä myös hyvällä voitolla eteenpäin?* :  )

Laitan hyvin alhaisen lähtöhinnan ja Oikeasti paras huuto voittaa ja huudon voittanut,saa korut, oli "Vasaran hinta" sitten mikä onkaan ???

Etsin näille hyvät korurasiat ,unelmarannekorulla lienee alkuperäinen rasiakin tallella? !  :  )

( en tosin ole varma löydänkö alkuperäisen rasian )

Kuvassa 3 näkyvä musta korualusta, jossa sormus - ja korvakorut ovat ,ei kuulu kauppaan mukaan!

Katso kaikki kuvat tarkasti, ne kertokoot puolestaan tarkemmin!

Onnea huutoihin ja Hyvää syksyn jatkoa kaikille !

..... Toivottavasti tuo vaaka nyt näyttäisi oikein? , löysin sen ja laitoin patterit sisällä ja päälle,

vaakaa ei ole "kalibroitu" ,kun sen saan tehtyä laitan tänne uuden tiedon,  mikäli koruerän paino tuosta muuttuu !

 

HUOM !

LÄHETÄN VAIN SUOMEEN EN LÄHETÄ AHVENANMAALLLE JA TOIMITUS VAIN LÄHETYS POSTITSE  !

EI NOUTOMAHDOLLISUUTTA !

I WILL ONLY SEND TO FINLAND  ! ! !

*Yhdistelen postikuluja mikäli huudat ja voitat useamman kohteen sivuiltani, postikulut lähetyksen koon ja painon mukaan*

Lisätty 21.10.2024 21:42

Käytin tuon kuvassa 5 näkyvän vaakani tänään kultasepänliikkeessä, koska en itse osannut "kalibroida",vaaka osoittautui hyvin tarkaksi ,kun sitä liikkeessä myynnissä olevalla kultasormuksella testattiin. Kalibrointia ei voinut tehdä kuitenkaan loppuun,koska ei ollut kalibrointiin tarvittavia punnuksia itselläni eikä myöskään liikkeessä.
Harmi, kun en saanut kuviin näkymään, kuinka upeasti korut loistavat valon "osuessa" koruihin! "Sädehtivän" kauniit : )

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
360 €
Sulkeutuu 5 vrk 13 h 46 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 360 € Sulkeutuu 5 vrk 13 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
21.10. klo 23:30

Eilen oli huutonetin etusivulla koruvaaka myynnissä; 8,90. Eräs oululainen myyjä. Minulla on sellainen; punnitsee sadasosan tarkkuudella ja maximi on 500gr. Olen rengassarjan kanssa samaa mieltä: Kultatuotteista PITÄÄ olla OIKEAT painot.

20.10. klo 0:31

Siihen en ota kantaa, että onko yli 20 prosentin alitus ehdolle annettuun painoon huomattava vai ei (5 gr vs. 3,94 g?). Pistää vain miettimään, että minkälainen marginaali on käytössä jo yli 10 gramman erässä. Hienoa, että punnitset erän vielä myöhemmin.

20.10. klo 1:51

"Nostat" nyt tuon 5gr???Pistää vain miettimään, haluatko vaikeuttaa myyntejäni syystä tai toisesta ??? Tämä viimeisin "kysymyksesi" asettaa minut epärehelliseen "valoon" En edelleenkään ymmärrä miksi ? Kaikkea hyvää sinulle!

20.10. klo 0:25

Moni huutaja tekee huutopäätöksensä juuri noiden painojen perusteella. Omassa tapauksessani katsoin, että kyseessä on oma hölmöyteni; ei kannattaisi huutaa epämääräiseen heiluvaan lukemaan perustuvaa kultakorua. Näin ollen annoin positiivisen palautteen.

20.10. klo 1:36

Nyt juuri on sellainen tunne,että en todellakaan punnitse uudelleen ! Mutta, jos tuohon tulisi vain yksi huuto, niin kylläpä olisi huudon voittanut onnellinen ! En ehkä niinkään minä,mutta itsehän laitoin super-alhaisen lähtöhinnan!

20.10. klo 0:21

Tuossa ilmoituksessa mainittiin samalla tavalla, että vaaka näytti heiluvan 4 ja 5 gramman välillä ja kuvissa oli tietysti kuva, jossa vaaka on asettunut 5 gramman kohdalle. Oma vaakani näytti sitten 3,94 gramman lukemaa. Eli tarkkuutta painoihin.

20.10. klo 1:28

Vaaka asettunut "tietysti" 5 gramman kohdalle ja siitä tietysti kuva ??? Hoh, hoijjaa!!!!

20.10. klo 0:17

Hei! Kiitos vastauksesta! Huomasin, että olet muuttanut hieman ilmoituksesi sisältöä ja viittaat tuossa mm. 30.5.2024 antamaani palautteeseen. Kun nyt otit asian esille, niin totean, että huusin sinulta kultaiset 585 kaula- ja rannekorun.

20.10. klo 1:23

Vaakani toimii "luultavasti" kirjeissä, kyseenalaistat tuon ! ? miksi ???
se toimii ja olen rehellinen! Ihmettelen kovasti tätä viestiketjuasi, mihin pyrit tällä hyvä kauppakumppani ?

19.10. klo 18:48

Hei! Paljonko on korujen tarkka paino? Ainakin viimeksi tuo kirjevaakasi heitti melko paljon korujen punnitsemisessa; toimii luultavasti tarkasti kirjeissä, mutta koruissa ei niinkään. Tarkka koruvaaka ei olisi kuin muutaman kympin hankinta :)

19.10. klo 19:08

No,nyt en siis tota ihan tarkkaa painoa tiedä sanoa, mutta korut ovat hyvin arvokkaat, pelkästään tuo rannekoru on myyntihinnaltaan 1000€ "huitteilla", joten tuohon lähtöhintaan, en pidä painon tarkistuksella kiirettä! Yritän myöh.toisella vaakalla!