Tuote on myyty käyttäjälle tarjas10 hintaan 25,50 €

Kuvaus

Arabian "KoKo" -mukit 2 kpl, keltaiset

Koko: kork. 9.5 cm, halk. 10 cm

Suunnittelijat: Kati Tuominen-Niittylä ja Kristina Riska

Iittala: "Muodoltaan modernit ja väreiltään houkuttelevat Arabian KoKo-astiat tarjoavat uudenlaista yhdistelyn vapautta ja sopivat helposti myös muiden astioiden seuraan. KoKo kannustaa näyttämään omaa persoonaa sekä elämään eri sesonkien ja hetkien mukana - “Kokoa vapaasti” onkin Kokon motto."

Ekaterina “Kati” Tuominen-Niittylä (s. 4 syyskuuta 1947 Helsinki) on suomalainen muotoilija. Hänet tunnetaan mm. Arabian toteuttamista lintujen muotoisista Storybirds-kannuistaan ja Iittalan toteuttamista kahvattomista Gluck-kaatimista. Tuominen-Niittylä teki suomalaista keraamisen muotoilun historiaa voittamalla gran prix`n International Ceramic Festival `98 Mino-kilpailussa 1998 Japanissa. Samassa kilpailussa hän sai myös kunniamaininnan. Vuonna 2002 hän osallistui samaiseen kilpailuun taidesarjassa ja voitti jälleen, tällä kertaa Gold Prix:n jota jaettiin niitäkin yksi, työllään `Vessel`. Hän työskenteli Arabian taideosastolla 1980-2003, mutta jättäytyi sitten vapaaksi taiteilijaksi.

Kristina Marita Riska (s. 11 tammikuuta 1960 Helsinki) on suomalainen keramiikkataiteilija, joka työskentelee Arabian Taideosastoyhdistyksen tiloissa Helsingin Arabiassa. Vuosina 1986-1987 Riska oli vierailevana taiteilijana Arabian Taideosastolla. Riska on ollut alusta asti vahvasti suuntautunut taidekeramiikkaan ja hänen ominaislaatunsa taiteilijana nousi esiin jo näyttelyssä “Hauras aika” Arabian galleriassa keväällä 1987. Yhdessä keramiikkataiteilija Kati Tuominen-Niittylän kanssa he suunnittelivat Hackmanista Iittalaksi muuttuneelle yritykselle suositun Koko-astiasarjan vuonna 2005.

 

HUOM,VAIN NOUTO HYVINKÄÄN KERKKÄ KIERRÄTYSKESKUKSESTA! (Entinen Kike Kierrätyskeskus)

Emme lähetä tuotteita, varmistathan huutaessasi, että pystyt noutamaan tuotteen Hyvinkäältä. Maksu noudon yhteydessä Kerkän kassaan käteisellä tai kortilla. TUOTE NOUDETTAVA VIIKON KULUESSA HUUDON PÄÄTYTTYÄ!

Hämeenkatu 11, Hyvinkää

Tarkasta aukioloajat fb-sivuiltamme https://www.facebook.com/kikekierratyskeskus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
25,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.8.2024 12:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.