Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd. Harvinainen Suomijulkaisu.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Kinky Boots on hyvän mielen tuova komedia, jonka tekijät olivat mukana myös elokuvassa Kalenteritytöt. Elokuva kertoo uskomattoman, mutta todellisen tarinan. Pricen perhe on valmistanut perinteisiä ja tylsiä miestenkenkiä monessa sukupolvessa. Pelastaakseen perheyrityksen konkurssilta löytää nuori Charlie Price oudon yrityskonsultin: koppavan transvestiitin ja kabareelaulajan, Lolan. Lolan villit ja vallattomat suunnittelijantaidot tuovat uudet tuulet vanhaan kenkätehtaaseen. Kinky Boots on pakko nähdä! Se on hauska, erilainen ja osoittaa, että paras tapa on pysyä mukana on erottua joukosta.

Julkaisuvuosi 2005

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 10 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29 € Sulkeutuu 42 vrk 10 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.