Kuvaus

Kaikenlaisia Karkulaisia
Toimittaja Paavo Suikalla (Pekka Autiovuori) on hikiset paikat, sillä hän on avustanut väärinkäsityksen seurauksena rangaistusvanki Taisto "Caravelle" Kemppaista (Leo Lastumäki) pakenemaan vankilasta. Nyt on hyvät neuvot tarpeen, sillä potkut uhkaavat, mikäli Paavon ei onnistu saada kiinni häikäilemätöntä Caravellea ennen poliisia! Seurauksena on tietysti uskomaton kommellusten vyyhti, jonka seurassa katsoja ei voi muuta kuin nauraa vatsa kippurassa!

Agentti 000 ja Kuoleman Kurvit
Terroristeilla on käsissään ase, jonka avulla voidaan muuttaa ihmisten käytöstä. Suomen maine on vaakalaudalla, kun ulkoministeri kaataa piimät Sheikki Ali Habin päähän tärkeässä neuvottelussa. Suojeluspoliisin on pakko hälyttää apuun Salaisen Palvelun agentti 000 (Ilmari Saarelainen). Kun vauhtiin päästään Agentti 000:n käsittelyssä kaatuvat niin konnat, kuin kaunottaretkin. Konnat koviin nyrkkeihin ja kaunottaret hellään syleilyyn.

Vapaaduunari Ville-Kalle
Mölsän kartanon suvun nuori luonnonsuojelija Ville-Kalle lähtee kaupunkiin etsimään onneaan, mukanaan vain Väyrynen ja kannettava jalasmökki. Vapaa duunari Ville-Kallen häpeilemätön huumori ja osuvat roolivalinnat takaavat sen, että tätä hauskempaa elokuvaa saa hakea!

Pekka Puupää Poliisina
Poliisivoimiin iskee yllättäen salmonella epidemia, jonka vuoksi tarvitaan pikaisesti apuvoimia. Työvoimapulan myötä Pekka Puupääkin pääsee konstaapelin vakanssille. Naapurirapusta värvätyn Pukkilan (Seppo "Sämpy" Laine) kanssa Pekka muodostaa todellisen sähläävän tehokaksikon, jonka taidot ovat koetuksella tuon tuostakin. Koheltavaa paria vahvistamaan tarvitaan vielä Pätkä, jotta saadaan selvitettyä suositun Bogart -yhtyeen laulusolistin salaperäinen kidnappaus.

Kesto:373 min

Ikäraja: 7+


 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9 €
Sulkeutuu 106 vrk 18 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9 € Sulkeutuu 106 vrk 18 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.