Kuvaus

Tämä kokoelma sisältää kolme Suomen kansa rakastamaa musikaalia. Nämä musikaalit ovat olleet valtaisia yleisömenestyksiä: Onnellinen ministeri (1941, Toivo Särkkä), Laulava sydän (1948, Edvin Laine), Kun tuomi kukkii (1962, Åke Lindman)

Onnellinen Ministeri
Mainostoimiston alusvaatemainoksesta tulee jättimenestys, mutta ministeri Helleheimolle se aiheuttaa skandaalin, koska malli näyttää aivan hänen tyttäreltään, Margitilta. Mainoksen tekijä, taiteilija Kalevi Kari, joutuu ryöpytyksen kohteeksi, mutta Margit ei ole ollenkaan pahoillaan saamastaan huomiosta.

Laulava Sydän
Edvin Laineen ohjaamassa musiikkielokuvassa Laulava Sydän pankin kamreeri Aarno Harjus (Tauno Palo) joutuu erotetuksi toimestaan väärien rikosepäilyjen vuoksi ja samalla hänen vaimonsa (Mirjami Kuosmanen) jättää hänet.

Kun Tuomi Kukkii
Rikkaan talon tytär Liina (Tamara Lund) ja nuori kulkukauppias Mikko (Mauno Kuusisto) tuntevat vetoa toisiinsa, mutta nuorenparin rakkautta varjostaa Liinan sulhasena pidetyn Suntilan Jaakon mustasukkaisuus. Liinalla olisi monta ottajaa, ja se aiheuttaa riitaa ja juonitteluja kylän miesten välillä. Mikko haluaa asettua aloilleen ja käy ostamassa Liinan isältä oman palstan. Yöllä Jaakko käy tuhoamassa Mikon uuden talon ikkunat ja sisustuksen. Lopulta miesten kilvoittelu Liinan rakkaudesta johtaa epätoivoisiin tekoihin?

Kesto:  288 min
Ikäraja: 7+


 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8,80 €
Sulkeutuu 82 vrk 8 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,80 € Sulkeutuu 82 vrk 8 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.