Misirlou
Myydään kirjoja ja sarjakuvia, musiikkia, elokuvia & pelejä eri formaateissa sekä kaikenlaista muutakin keräilytavaraa...

Kuvaus

Kunnostus asumista varten - Renovering ger nytt liv - Rakennuksen kunnostuskirja. Kirjan tekstit ovat suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi & norjaksi.
FKG, 2008 Loft Publications, Spain. 239 sivua, tekstien ohella paljon värikuvia sekä pohjapiirroskuvia rakennuksista/ rakennusten yksityiskohdista.
Kirja on kaikin puolin hyväkuntoinen.

* EI POSTIKULUJA - POSTIKULUT SISÄLTYVÄT HUUTOHINTAAN KOTIMAASSA

** TILITIEDOT LUKEVAT KOHTEEN SULKEUDUTTUA huuto.netin LÄHETTÄMÄSSÄ VIESTISSÄ ALIMMAISENA - "VAKIOVIESTISSÄ"

*** MAKSUN VIESTIKENTTÄÄN KOHTEEN NIMI



Johdantoteksti kirjan alussa:

"Joskus painiskelu rakennuksen kunnostamisen kanssa on hankalampaa kuin uuden rakentaminen, mikä ei johdu ainoastaan säilytettävän osan historiallisesta arvosta vaan myös rakenteen kunnosta, joka harvoin tunnetaan ennen projektin alkua.
Sen lisäksi työskentely olemassa olevan rakennuksen kanssa on haaste arkkitehdille, sillä siihen on kehitettävä sopeutusstrategioita, jotka eroavat suuresti niistä, joita kehitettäisiin uutta rakennusta varten.
Kunnostuksen toteuttavan arkkitehdin herkkyys on erittäin tärkeä, sillä asiakkaan toiveet on yhdistettävä rakenteen tosiseikkoihin. Strategiat, jotka pystytään toteuttamaan kustannusarviota ylittämättä, sanelevat rakennuksen lopullisen muodon."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 96 vrk 6 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

17,90 € Sulkeutuu 96 vrk 6 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.