Kuvaus

KUUSAMO SANTERI
SOLO DEEP

Pituus: 110mm
Paino: 12g
Väri: Luuvalo

Avaamaton myyntipakkaus

Kuusamo Santeri Solo Deep on perinteisen keskikokoisen Santerin tuunattu versio. Isompi satulamallinen leukalappu takaa 3,5–4 metrin syvyisen uinnin uistelussa, joka on usein tarpeen kuhien ollessa välivedessä. Yksi leikarilla varustettu kolmihaarakoukku takaa hyvän tartutuksen ja kalan kiinnipysymisen. Evälippa perässä luo pyrstömäisen lisähoukutuksen.

Santeri on osoittanut pyytävyytensä eritoten kuhan uistelussa. Kuhien liikkuessa välivedessä vaapun uiminen syvemmällä on tarpeen ja iso satulamallinen leukalappu takaa nopean sukelluksen uintisyvyyteen. Optimaalinen uistelunopeus 3–4 km/h, mutta vaappu ui hyvin myös muilla nopeuksilla. Yksi leikarilla varustettu kolmihaarakoukku vatsassa takaa hyvän kalan tarttumisen ja varmistaa saaliin pysymisen koukussa väsytyksen ajan. Evälippa vaapun takaosassa imitoi kalan pyrstön liikkeitä ja lisää maltillisesti vaapun uintiin hakevuutta. Värit on suunniteltu eritoten kuhan uisteluun, mutta Santeri Solo Deep toimii myös ahvenille ja hauille niin uistelussa kuin heittokalastuksessa.

MUIKKU UV: Luonnonvärien ykkönen ja monen uistelijan ehdoton luottopeli. Tämä muikkua, salakkaa ja muita perus syöttikaloja jäljittelevä väri toimii aina.
FT UV: Yksi tärkeimmistä väreistä myös kuhakalastajan pakissa. Yksi parhaista aloitusväreistä monissa olosuhteissa, mutta erityisen hyvä hiukan sameaan tai vihertävän sävyiseen veteen.
RAIDATON AHVEN UV: Ahventa imitoiva perusväri on kuhien makuun. Usein luonnollisten ja ärsyvärien pyytäessä tyhjää tämä ”best of both worlds” väri voi pelastaa päivän.
LUUVALO UV: Kuhan kalastajan luottoväri. Valkoinen pääväri on sameahkojen kuha- ja ahvenvesien luottoväri. Kirkkaan punainen vatsa luo tehokkaan kontrastin ja hileet tuovat kimalletta valkoiseen.
PINK LADY UV: Järvi-Suomen kuhavesien todellinen jokerikortti. Erottuu ja sulautuu veteen samanaikaisesti. Iltahämärän luottoväri.
SAVUAMBULANSSI UV: Legendaarinen oranssin ja punaisen sekoitus mustilla kontrasti verkoilla. Aina hyvä vaihtoehto sameaan veteen.
ROADKILL UV: Hailakan sinisen, valkoisen ja oranssin sekoitus mustilla verkoilla on vedessä upea ilmestys. Erottuu luonnollisena ja houkuttelevana näkyvyyden ja kontrastin ansiosta.

Kuusamon Uistin Oy on Suomen suurin metallisten uistimien valmistaja.

Kaikki huudot yhdellä ja samalla postimaksulla yhteispainon mukaan:
alle 50g            2,30€
yli   50g            4,60€    ostit yhden tai useamman
(ellei kohteessa ole toisin mainittu).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 6 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,50 € Sulkeutuu 4 vrk 6 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.