Tuote on myyty käyttäjälle isomummo hintaan 0,50 €

Kuvaus

Leena Lehtolaisen dekkareita hintaan 0,50 euro per kirja + toimituskulut: 1) Leena Lehtolainen: Sukkanauhatyttö ja muita kertomuksia; 2) Leena Lehtolainen: Kuparisydän; 3) Leena lehtolainen: Harmin paikka; 4) Leena lehtolainen: Henkivartija; 5) Leena Lehtolainen Tuulen puolella; 6) Leena Lehtolainen: Luminainen

  • HINTA: 0,50 euro per kirja + toimituskulut TAI kaikki 6 kirjaa 3 euroa + toimituskulut 7 euroa pakettina = 10 euroa (HUOMIO: Samaan pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. katso esim. dekkarit - Haku - Huuto.net)
  • TOIMITUSKULUT: 1-2 kirjaa 5 euroa kirjeenä tai 6 euroa seurattavana pakettia: 3-6 kirjaa 7 euroa pakettina
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Tässä myytävät kirja

1) Leena Lehtolainen: Sukkanauhatyttö ja muita kertomuksia

  • Tammi, 4. painos, 2002, Loisto-pokkari: nidottu, 404 sivua
  • Selkä vino ja selkämyksessä ryppyjä. Ryppyjä myös takakannessa ja kannen kahdessa kulmassa. Sisältä ok, mutta sivupakassa tahra, joka ei jatku kirjan sisälle ja muutama taitettu kulma.

Suosikkikirjailijan 11 vetävää rikosnovellia.

Mikä sai Maria Kallion ryhtymään poliisiksi? Mistä juontaa Marian ja Pertti Strömin vihanpito? Miten käy tuhopolttajalle, joka pelkää tulta? Voiko miesten hyvä veli -verkosto vaarantaa oikeuden toteutumisen jopa lainvartijoiden keskuudessa?

Leena Lehtolainen tarjoilee mehukkaita mysteerejä ja uusia tuttavuuksia. Rikoskomisario Laura Sarkkinen ja nuorempi rikoskonstaapeli Anna Harmaja seikkailevat kolmessa tarinassa. Tehokaksikko kohtaa ensimmäisen kerran tutkiessaan poikkeuksellisen julmaa naistenhuijausjuttua, ja toisen kerran naiset joutuvat yhdistämään voimansa uhkaavan ryöstömurhasarjan yhteydessä. Heidän kolmannessa yhteisessä jutussaan panokset ovat valtakunnanpolitiikan ylimmällä tasolla, kun nuori europarlamentaarikko löytyy murhattuna hämeenlinnalaisasunnosta, poltinmerkki poskessaan.

Tuttuun tapaan Lehtolaisen tarinoissa on tiukkatahtisen jännityksen höysteenä kosolti ihmissuhteiden lämpöä ja kipeyttä. Eikä terä ole taittunut myöskään yhteiskuntakritiikistä

-----------------------------------------------------------------------------------

2) Leena Lehtolainen: Kuparisydän

  • Tammi, 3. painos, 1999; pokkari, 248 sivua
  • Etukannessa jotain pientä pintavauriota ja kannessa hieman kuluneet kulmat, muuten OK-kuntoinen kirja
  • Arpikylä on kaivoskaupunki Pohjois-Karjalassa ja kaivoskaupunki onkin yllättävän jännittävä tapahtumapaikka murhajutulle.

    Sillä vaikka itse kaivostyö on lopetettu, ovat vanhat kaivoskäytävät jäljellä. Ja niissä käytävissä kuljetaan tässä jutussa useampaan kertaan. Syvällä maan alla, kapeissa kosteissa käytävissä, alkavat rohkeimmankin hermot kiristyä: Kenen kanssa oikein olen täällä? Entä jos maa juuri nyt alkaisi sortua?

    Dekkarissa tapahtuu tietysti murha (murhia). Leena Lehtolainen kuvaa nimisnaisensa Maria Kallion tulon Arpikylään, kotikaupunkiinsa. Tuttuja arpikyläläisiä tulee vastaan joka käänteessä, ja pian lähes koko kaupunki juhlii kaivosravintolan avajaisia. Jo aiemmin tavatut tyypit ovat siellä parhaisiinsa pukeutuneina, ja juuri avajaisyönä tapahtuu ensimmäinen murha.

    Vieraita oli pari sataa, mutta näistä seuloutuvat esiin jo aiemmat tutut, kymmenkunta pääepäiltyä. Nämä sitten vuorotellen nousevat ja laskevat epäiltyjen listalla...

    ------------------------------------------------------------

    3) Leena lehtolainen: Harmin paikka

  • Tammi, 12 painos, 2012; pokkari, 244 sivua
  • pientä kulumaa kannen kulmissa, muuten ihan OK-kuntoinen kirja
  • Murha keväisessä Tapiolassa on Maria Kallion toinen tapaus

    Maria Kallio on siirtynyt Helsingin rikospoliisista lakiasiaintoimiston palvelukseen Tapiolaan. Poliisintyö ei nyt hänelle kuulu, mutta kun uusi tuttava Armi Mäenpää löytyy kotoaan kuristettuna ja tapaus leimataan seksuaalimurhaksi, Maria ei malta pitää näppejään siitä erossa.

    Omapäisen punatukan epäviralliset tutkimukset saattavat hänen vanhan vihamiehensä rikoskomisario Pertti Strömin raivon partaalle. Maria ei häikäile tunkeutua Tapiolan hienoston julkisivun taakse - ja on vähällä päästä hengestään

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    4) Leena lehtolainen: Henkivartija

  • Tammi, 8. painos, 2012; pokkari, 355 sivua
  • Pientä kulumaa kannen kulmissa ja takakannen yläkulmassa painauma/ryppy, muuten OK-kuntoinen pokkari
  • Kansainvälisen trillerin piirteitä ammentava tiheä jännityskertomus, jossa kukkii myös ironia ja huumori.

    Suomalainen liikenainen Anita Nuutinen surmataan Moskovassa hämärissä olosuhteissa. Hänen henkivartijansa Hilja Ilveskero on edellisenä päivänä pikaistuksissaan irtisanoutunut Anitan palveluksesta. Poliisi on kiinnostunut Hiljan liikkeistä Moskovassa, sillä työantajan jättäminen suojatta juuri ennen surmaa näyttää varsin epäilyttävältä...

    -------------------------------------------------------------------------------------

?5) Leena Lehtolainen Tuulen puolella

  • Tammi, pokkari, 5. painos, 2002: 349 sivua
  • hyväkuntoinen käytetty kirja

6) Leena Lehtolainen: Luminainen

  • Tammi, 8. painos, pokkari, 2002; 352 sivua
  • hyväkuntoinen käytetty kirja

hakusanat: suomalaiset dekkarit dekkari jännitys viihdekirjallisuus murha mysteerit

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


0,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 9.4.2024 16:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.