Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Levysoitin KENWOOD KD-1500 kelkka,äänirasia,neula uusittu. Mukaan MICHELL CLAMP.

 

Toisena soittimena itsellä ollut.  Pyörittimeen  on ostettu kelkka äänirasia ja neula, jotka näkyvät kuvissa, myös vetohihna on uusittu. Itse pyöritin on 70/80 luvun taitteesta. Loistava soitin harrastuksen aloitteluun, miksei ihan kuuntelupyöritykseenkin. Tämä tullut minulle aikoinaan ilman kantta. Tilasin ebaysta uuden, mutta ehjän sijaan tuli tuollainen jossa yhdellä sivulla pieni halkeama, ja naarmuja, mutta ajaa asiansa täysin. Tuo valmiiksi kasattu kelkka maksoi Briteistä kuluineen noin 85€ kelkka on säädöissään suht ok. Ja neulapaino ok. Mukaan tulee myös laadukas Michell Engineering Record Clamp, jolla saadaan levy keskiöstä puristettua mattoa vasten tiukemmin, joka parantaa kuuntelukokemusta selvästi 59€. Myydään vain pakettina.
Kelkka paketti ihan ok kuuloinen kuitenkin, luonnehtisin olevan normaalia perustasoa. Tuo äänivarren lepuuttimen klipsi on rikki, kuten se vanhemmiten näistä menee, mutta varsi pysyy kyllä hyvin paikoillaan perus voiteluhuolto tehty noin vuosi sitten. Itsessään äänivarsi vaikuttaa olevan ihan hyvälaatuinen, ja liikkuu kevyesti ja tarkasti.

Meinas unohtua, mukaan vielä uusitun lisäksi, toinen uusi varahihna mukaan.

Postituksen kolhinta vastuu täysin ostajalla. Vaikka se toki hyvin parhaani mukaan pakataankin, levylautanen irrallansa jne.

 

Meinas unohtua, mukaan vielä uusitun lisäksi, toinen uusi varahihna mukaan. Mmm.

Noudettaessa käteinen. Postittaessa maksu etukäteen tilille postimaksuineen ja soitin postin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


170 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.6.2024 10:41
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.