Kuvaus

BLU-RAY:T UUSIA JA MUOVEISSA. ELOKUVAT TEKSTITETTY SUOMEKSI. RAJOITETTUJA ERIKOISJULKAISUJA: BLU-RAY-PAKKAUS SISÄLTÄÄ AINA 4 POSTIKORTTIA JA ELOKUVAJULISTEEN. HINTA 10 EUROA/KPL. ILMOITA HUUTOSI JÄLKEEN HALUAMASI ELOKUVA/-T.

Elokuvat:

  • Viimeinen luoti tappaa (Bullett for a Badman, 1964): Entisistä Texas Rangers -poliisivoimien jäsenistä Sam Wardista (Darren McGavin) ja Logan Keliheristä (Audie Murphy) tulee vihollisia, kun Sam ryhtyy pankkiryöstäjäksi ja Logan nai Samin ex-vaimon Susanin (Beverly Owen).
  • Drums Across the River,1954: Valkoihoisten janoitessa intiaanimaiden kultaa löytää fanaattinen nuori mies itsensä rauhanturvaajan roolista.
  • Mies ja ase (The Hired Hand, 1971): Jahdatessaan unelmaa paremmasta elämästä Harry (Peter Fonda) ja hänen hyvä ystävänsä Arch (Warren Oates) ovat kuljeksineet yhdessä halki Amerikan tasankojen. Harry on kuitenkin väsynyt liikkuvaan elämään ja päättää palata vuosia aikaisemmin taakseen jättämänsä vaimonsa ja lapsensa luo.
  • Fort Kingin petturi (Seminole, 1953): Konstaapeli Lance Caldwell (Rock Hudson) siirretään Evergladesin Fort Kingiin. Hänen lapsuuden ystäviinsä lukeutui seminole-intiaanipäällikkö Osceola (Anthony Quinn), minkä vuoksi hän vastustaa majuri Deganin (Richard Carlson) suunnitelmia tuhota paikallinen seminole-heimo. Väkivaltaisen taistelun jälkeen Osceola pelastaa Caldwellin. Palatessaan Fort Kingiin aikeenaan aloittaa rauha Osceola murhataan ja Caldwell lavastetaan syylliseksi. Voiko totuus voittaa?
  • Seikkailijoiden luvattu maa (The Far Country,1954): Jeff Webster (James Stewart) ja Ben Tatum (Walter Brennan) kuvittelevat rikastuvansa myymällä karjalauman hulluun hintaan. He joutuvat hankaluuksiin paikallisen, itsensä lainvalvojaksi nimittäneen Gannonin (John McIntire) ja tämän lakia kunnioittamattomien kätyrien kanssa. Kun Ben tapetaan, on Jeffin pakko tehdä loppu rehottavasta laittomuuksien ja taisteluiden kierteestä.
  • Maa vuorten takana (Bend of the River,1952): Anthony Mannin ohjaama ja James Stewartin tähdittämä perinteinen lännenelokuva kertoo tarinan kahdesta miehestä, joilla on melkoisen epämääräinen menneisyys. Glyn McLyntockin (James Stewart) ja hänen ystävänsä Emerson Colen (Arthur Kennedy) tehtävänä on opastaa lauma uudisasukkaita Missourista Oregoniin aloittamaan uuden elämän, mutta matkassa on tietenkin monta mutkaa ja revolvereissa monta luotia eli kaikenlaista seikkailua on siis luvassa.
  • Winchester '73, 1950: Legendaarinen James Stewart esittää miespääosiensa parhaimmistoa tässä ajattomassa lännenelokuvassa, joka asetti normit kaikille tuleville elokuville. Rajaseudun asukki Lin McAdam (Stewart) aikoo jäljittää sekä isänsä murhaajan että ainutlaatuisen kiväärinsä, Winchester ’73:n, kun se kulkeutuu toivottomista tyypeistä koostuvan kirjavan ryhmän jäseneltä toiselle.

Postikulut:

  • 1-2 DVD- tai blu-ray-elokuvaa (sarjaa): 2,60 euroa
  • 3-4 DVD- tai blu-ray-elokuvaa (sarjaa): 5,20 euroa
  • 5-20 DVD- tai blu-ray-elokuvaa tai sarjaa: 7,60 euroa
  • 21 – 40 DVD- tai blu-ray-elokuvaa tai sarjaa: 7,95 euroa

Joissain sarjoissa voi olla tilanne että niitä ei mahdu kahta kappaletta samaan kuoreen (kotelon paksuudesta johtuen). Sarjojen osalta pyritään antamaan tällöin ko. tieto kohteessa jos postitus poikkeaa näistä hinnoista (esim. kuoreen mahtuu vain 1 sarja). Kaikki elokuvat (1-2 DVD:n/levyn julkaisut) ovat sellaisia että niitä mahtuu 2 kpl yhteen kuoreen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 2 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 7 vrk 2 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.