Tuote on myyty käyttäjälle markkahuutaja hintaan 50 €

Kuvaus

Lähes uudenveroinen pelihiiri.

Logitech G PRO X SUPERLIGHT -pelihiiri. Sen poikkeuksellisen kevyt rakenne yhdistettynä langattomaan LIGHTSPEED-tekniikkaan ja pelaajakeskeiseen muotoiluun tarjoaa vaativille pelaajille mahtavan työkalun kilpailuedun saavuttamiseen. Logitech G PRO X SUPERLIGHT on sertifioidusti hiilineutraali ja se on suunniteltu yhteistyössä esports-ammattilaisten kanssa.


Vallankumouksellisen kevyt

Yksityiskohtaisesti suunniteltu PRO X SUPERLIGHT on Logitech G:n kaikkien aikojen kevyin hiiri, joka painaa vain 63 grammaa. PRO X SUPERLIGHT -pelihiiri tuntuu melkein painottomalta kädessäsi, mikä parantaa liikkeen sujuvuutta ja hallintaa intensiivisten pelisessioiden aikana.

Langaton LIGHTSPEED-tekniikka

Koe langattoman LIGHTSPEED-tekniikan vapaus, joka tarjoaa erittäin nopean 1 ms:n päivitysnopeuden. Tämä edistyksellinen tekniikka varmistaa, että jokainen liike ja napsautus rekisteröidään lähes välittömästi, mikä on ratkaisevan tärkeää kilpailupelaamisessa. Jopa 70 tunnin akunkeston ansiosta pelaajat voivat luottaa kestävään suorituskykyyn pitkien turnausten ja pelimaratonien aikana.

Huipputarkka seuranta HERO 25K -sensorilla

Logitech PRO X SUPERLIGHTin ytimessä on HERO 25K -sensori, joka tarjoaa tarkan seurannan ilman tasoitusta, suodatusta tai kiihdytystä DPI-alueella 100–25 600. Tämä mahdollistaa vertaansa vailla olevan tarkkuuden ja tasaisen reagointikyvyn, mikä on kriittistä korkeiden panosten peliskenaarioissa.

Kestävä ja käyttäjäystävällinen muotoilu

Logitech G on sitoutunut kestävään kehitykseen, ja PRO X SUPERLIGHT on osoitus tästä, sillä se on sertifioitu hiilineutraali tuote. Hiiressä on suuret, lisäaineettomat PTFE-jalat, jotka tarjoavat tasaisen, liukumista parantavan kokemuksen eri pinnoilla. Tämä muotoilu varmistaa minimaalisen vastuksen ja maksimaalisen johdonmukaisuuden, mikä auttaa pelaajia säilyttämään pelin hallinnan ja tarkkuuden.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.7.2024 18:46
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.