Tuote on myyty käyttäjälle SFPSupreme hintaan 107,60 €

Kuvaus

Holvi on auki! Tämä boosteri on niin täynnä etuja Fallout-faneille, että se testaa kantokykysi rajoja. Odota kohtaavasi Rareja ja/tai Mythiceja, perinteisiä foileja, Extended-Art -kortteja ja erityisiä Fallout-aiheisia kortteja.

Jokainen Magic: The Gathering – Fallout Collector Booster sisältää 15 Magic: The Gathering -korttia ja 1 Traditional Foil -kaksipuolisen merkin, joissa on yhteensä 7–14 Rare-luokan korttia ja enintään 7 Uncommon-korttia, enintään 5 Common-korttia ja 1 Land-kortti. Jokainen pakkaus sisältää yhteensä 12 kiiltävällä foliokäsittelyllä varustettua korttia, mukaan lukien 3–10 Surge Foilia ja 2–9 Traditional Foilia.

Sisältää:

  • HOLVIT OVAT AUKI – Kerää Magic-kortteja, joissa on fanien suosikkihahmoja, temaattista pelimekaniikkaa ja taidetta, joka tutkii Fallout-sarjan ydinvoiman jälkeistä maailmaa.
  • LÖYDÄ JOUTOMAAN S.P.E.C.I.A.L.-KORTIT – Hanki Collector Booster täynnä harvinaisia kortteja, erityisiä Fallout-alt-art-kortteja, alt-frame-kortteja ja yhteensä 6–7 Extended-Art-korttia
  • PIDÄ KIINNI KAIKESTA KIILTÄVÄSTÄ – Jokainen pakkaus sisältää 12 foliokäsiteltyä korttia, jotka hohtavat ydinjätteen ankarassa valossa, mukaan lukien 3–10 erityistä Surge Foil -korttia, joissa on aaltoileva kiilto – se on huomisen tekniikkaa tänään!
  • PELAA PELIÄ, JOKA YHDISTÄÄ TAITEEN, TARINAT JA STRATEGIAN – Magic: The Gathering on keräilykorttipeli, joka kutoo syvän strategian taiteeseen ja mekaniikkoihin, jotka tutkivat tietyn maailman ja tarinan teemoja – halusitpa sitten pelata rentoa peliä ystävien kanssa, kerätä hienoja kortteja tai kilpailla, Magic toivottaa sinut tervetulleeksi The Gatheringiin
  • SISÄLTÖ – 1 Magic: The Gathering – Fallout Collector Booster, joka sisältää 15 MTG-korttia

 

EAN 195166228440

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 6.5.2024 11:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.