Kuvaus

Marita Liulia: Tarot: The Dreamer - The Witch - The Guru

  • Medeia 2003; tarotkorttipakka pahvisessa pakkauksessa, jossa mukana kolmekielinen selitysvihko: Kielet: englanti, ranska, italia
  • Käytetty, mutta ihan ok kuntoinen
  • HINTA: 10 euroa + toimituskulut pikkupakettina kotiin postilaatikkoon 6 euroa =  (HUOMIO: 7 euron pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. rajatieto - Haku - Huuto.net tai elämäntaito - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Käytetty hyväkuntoinen korttipakka. Mukana ohjevihko, jossa teksti kolmella kielellä (englanti/ranska/italia)

"Tarotkortit ovat kiehtoneet ihmisiä jo 600 vuoden ajan. Pitkän historian aikana niihin on liitetty mitä erilaisimpia uskomuksia ja rituaaleja: niistä on löydetty niin muinaisen Egyptin hieroglyfejä kuin kristillistä harhaoppia, niin kabbalan salatiedettä kuin kollektiivisen alitajunnan arkkityyppejäkin. Nykytulkinnan mukaan tarot on elämäntaitopeli, joka perustuu 78 symboliseen korttiin ja niiden tulkintoihin. Kortit edustavat eri elämäntilanteita ja ihmistyyppejä. Tarotia pelataan erilaisiin kysymyksiin vastaavien niin kutsuttujen pöytien avulla. Tarkoituksena on ymmärtää paremmin itseä, toisia ja muuttuvia elämäntilanteita.

Marita Liulian ja Tiina Porthanin Tarot on paljon enemmän kuin tavallinen tulkinta- ja ennustusopas tai tarotin historia. Se on ainutlaatuinen, muhkea, upeasti kuvitettu, moderni yleisteos ei vain siitä, mitä kaikkea tarotkortit ovat vuosisatojen saatossa ihmisille merkinneet, vaan myös ja ennen kaikkea siitä, mitä merkityksiä ne voivat tarjota meille nykyään ja tulevaisuudessa.

Tarot on monipuolinen käsikirja, jossa pelin historian lisäksi esitellään sekä tarotin klassiset peruspöydät ja korttien merkitykset että Marita Liulian uudet, meidän aikamme kysymyksiin vastauksia hakevat pöydät. Kirjaa kuvittavat Liulian suunnittelemat tarotkortit, jotka ovat keränneet ylistystä ympäri maailman.

Erikoisbonuksena löytyy kirjan lopusta myös Marita Liulian Rakkaustarot-peli, jolla voi ehdottoman luotettavasti selvittää oman nykyisen, tulevan tai menneen ihmissuhteensa voimavarat ja sudenkuopat.

"Marita Liulia on omalakinen taiteilija, jonka tarot-korteissa on särmää, syvyyttä ja tarot-korttien perinteen aitoa kunnioitusta. Hänen korttinsa hätkähdyttävät. Niissä ovat ikuinen ja nykyaikainen kuvallinen ilmaisu löytäneet toisensa. "
– Tuula Hortamo, Iisalmen Sanomat 31.12.05

"Monipuolisen kuvataiteilijan ja multimedian pioneerin mahtava, moniosainen teos perustuu 78 symboliseen tarot-korttiin ja niiden tulkintoihin. "
– Outi Pihlaja, Eeva 1/05

hakusanat: tarotkortit tarot alitajunta ennustaminen ennustuskortit elämäntaito psykologia rajatieto new age tarokki tarokkien tulkinta

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 14 vrk 11 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 14 vrk 11 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.