Tuote on myyty käyttäjälle Frankenstein_666 hintaan 85 €

Kuvaus

Huudettavana alkuperäinen, hyväkuntoinen Snake Mountain -linnake kuvien mukaisessa kunnossa. Huomioita kuntoon ja osiin liittyen:

- Linnakkeen kuori ja molempien reunojen kiinnikkeet ovat ehjiä, avaus ja sulkeminen sujuvat ongelmitta. Kävelysiltojen ja kaiteiden kiinnitystapit ovat ehjät.

- "Susimikrofonin" toiminta on tarkastettu viimeksi noin kaksi vuotta sitten, toimi silloin moitteettomasti. Nyt ei ole sopivaa patteria, jolla voisin kokeilua tehdä. Linnaketta on kuitenkin säilytetty siististi sisätiloissa, joten tuskin on mennyt miksikään.

- Alkuperäinen ansaverkko on kunnossa. Ansaluukun mekanismi on hieman väljä, mutta toimiva. Käärme ja oviportti ovat tallella, ulkoseinään kiinnitettävät kahleet puuttuvat.

- Lattioissa olevat tarrat ovat uusiotuotantoa. Silmissä ja patterikotelossa on yhä tallella alkuperäiset, mielestäni suhteellisen siistissä kunnossa ja hyvässä liimassa olevat tarrat. Myyn huutokaupalla uusiotarroja silmiin ja patterikoteloon, kts. ilmoitukseni.

- Patterikotelon puolella lattiassa kosmeettista haittaa, pinta nurkasta hieman rosoinen ja alkuperäinen maali hioutunut osin pois. Suurin osa vaurioista peittyy tarralla. Lattiaa on ilmeisesti hierottu aiemmin jollain vahvalla liuottimella ja pinta on kulunut sen seurauksena. Kunto näkyy kuvassa.

Mikäli haluat tietää jotain vielä tarkemmin, kysy lisätietoja.

Nouto Oulusta tai lähetys ostajan laskuun Matkahuollon voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Huudettavana myös muita Masters of the Universe -figuureja aseineen sekä eri tarvikkeita ja ratsuja. Useamman kohteen ostajalle lähetyskulut ovat yhdisteltävissä.

Maksu joko MobilePaylla tai tilisiirtona. Lähetän tuotteen maksamisen jälkeen, tarkemmista yksityiskohdista sovitaan huutokaupan sulkeuduttua.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
85 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.8.2024 19:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.