Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

METALLICA ENHANCED EXPERIENCE - KAHDEN PÄIVÄN LIPPUPAKETIT 7.6. ja 9.6.
HELSINKI, Olympiastadion

1 kpl Frantic Early Entry GA Package, Frantic Early Entry GA, Live - lippu, jolla pääsee kentälle ETURIVIIN lavan lähelle.

Lipulla pääsee molemmille keikoilla, joilla eri settilista, sillä kyllähän tällä Hetfieldin poppoolla riittää tykkibiisejä parinkin keikan verran.

Maksu joko tilille tai MobilePayllä.

Liput ovat LIPPU.Pass -lippuja ja niiden siirto ostajan mobiililaitteeseen onnistuu 1-2 viikkoa ennen keikkaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


699 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 9.5.2024 22:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
9.5. klo 13:36

Tarkkuutta myös tuohon ilmoituksen tekstiin muutenkin että jos ostaja löytyy niin ei tule pettymystä. Ei tämä lippu takaa mitään eturivin paikkaa. Lipulla pääsee x-tuntia muita aiemmin alueelle kuin muut. Näitäkin lippuja on myynnissä satoja.

9.5. klo 22:18

Oikeassa olet, mutta pääsee haluttaessa eturiviin

8.5. klo 20:25

Äsken vielä tuli sellainenkin tieto että EE liput ostanut joutuu näyttämään henkkarit portilla joten jos myyt nämä eteenpäin niin sinun pitää olla paikalla portilla. Mitkään screenshotit toisten puhelimista ei myöskään toimi. Porukkaa käännetty takaisin.

8.5. klo 16:44

Lippu.fi sivuilla lukee että tavallisten lippujen siirto ja myynti Fansalessa on mahdollista ja niin se nyt onkin. Ei muiden. Minun olisi pitänyt kanssa ymmärtää tämä mutta kun myyjä uskoi vaan että joo kyllä se siirto onnistuu.

8.5. klo 16:41

Siksi että kukaan muu ei tee tätä samaa kuin minä. Mulla meni rahat kun ostaja ei anna periksi ja yrittää keksiä vaikka mitä keinoja että pääsen keikalle eikä palauta rahoja. Nämä EE liput on ihan typerillä säännöillä

8.5. klo 16:38

Siellä lukee kyllä ihan selvästi Lippu.fi sivuillakin Suomeksi että Enchanced Experience lippujen jälleenmyynti on kielletty mikä tarkoittaa sitä että ei onnistu Fansale eikä mikään muukaan sen lipputyypin siirto. Haluan vaan auttaa sinua

8.5. klo 15:12

Selvititkö asian?

8.5. klo 10:52

Itseasiassa siellä lippujen tiedoissakin lukee esimerkiksi Livenation.fi muistaakseni ja tosin englanniksi että EE liput ovat henkilökohtaisia ja niitä ei voi myydä tai luovuttaa muille millään tavalla.

8.5. klo 10:41

Voi olla että ainoa keino saada nämä liput menemään on se että liput hankkinut tulee portille mukaan. Tai sitten myyjä antaa oman lippu.fi sovelluksen tunnukset ostajalle ja osta muka kirjautuu hänenä sovellukseen ja näyttä tiedot portilla.

8.5. klo 10:39

EE liput tulee eri toimittajan kautta kuin muut tapahtuman liput vaikka ne kaikki myikin Lippu.fi

8.5. klo 10:38

Just puidaan yhden netissä olevan kanssa sitä miten saan siltä tämmöiset vastaavat liput itselle kun siirto tai fan sale ei onnistu. Voit katsoa Fansalea niin siellä on lippuja pilvin pimein nyt mutta ei yhtää tätä lipputyyppiä

Näytä lisää (2) Näytä vähemmän