Kuvaus

Minn Kota Endura C2 34 

Hyvin toimiva MinnKota sähkömoottori,ollut vähäisellä käytöllä /varamoottorina 2 vuotta.

-Tehokkaampi 34lbs malli.

-Joitakin pieniä pintajälkiä   

Minn Kota Endura C2 on perään asennettava 12v sähkömoottori, joka on ollut kalastajien suosikki monien vuosien ajan. Endura C2 liikkuu hiljaa ja tasaisesti eteenpäin viidellä vaihteella ja taaksepäin kolmella. Minn Kota Endura C2 on suunniteltu makeavesikäyttöön.

Teleskooppisessa varressa on ergonomisesti muotoiltu kahva ja sitä on mahdollista pidentää 15 cm. Sähkömoottorin kiinnike on säädettävissä 10 asentoon ja siinä on käytännöllinen "pikalukitus". Varsi on valmistettu särkymättömästä komposiittimateriaalista, mikä tarkoittaa, että se kestää kovaakin vääntöä ja sietää UV-säteilyä. Moottorin yläosassa on selkeä akkuilmaisin, johon pääset helposti käsiksi napin painalluksella. Mukana oleva potkuri on halkaisijaltaan 3-¼ ” Power Prop -malli, joka jaksaa puskea läpi raskaammankin kasvillisuuden. Minn Kota Endura C2 on erittäin luotettava sähkömoottori, ja täydellinen uisteluun kaikkeen pienimmistä kalastusveneistä kanootteihin ja kajakkeihin!

Endura C2 34

Työntövoima: 15,4 kg    
Maksimiteho: 35A/360W
Rikin pituus: 91 cm
Veneen maksimipituus: 4,2 metriä
Paino: 9,5 kg
Maksiminopeus: 3,2 solmua
Potkuri: 2-lapainen Power Prop
Vaihteita eteen: 5
Vaihteita taakse: 3
Akkuilmaisin: Kyllä

-Tehokkaampi 34lbs malli.

-Toimii hyvin soutuveneessä tai kumiveneessä tai isomman veneen apumoottorina.

 

Tuotemerkkitiedot:

Minn Kota on valmistanut sähkömoottoreita uistelukalastukseen 1930-luvulta lähtien. Yrityksellä on laaja valikoima sähkömoottoreita asennettavaksi sekä veneen perään että keulaan, ja monia malleja on saatavana sekä järvikäyttöön että merikäyttöön. Minn Kotan sähkömoottorit ovat teknologian kehityksen eturintamassa ja niistä löytyy mm. ominaisuuksia kuten GPS-ohjaus ja elektroninen ankkurointi. Jos etsit laadukasta sähkömoottoria uistelukalastukseen, Minn Kota on erinomainen vaihtoehto.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 2 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

120 € Sulkeutuu 73 vrk 2 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.