Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyntiin palanen NHL:n (suomalais)historiaa! Minnesota Wildin kokoonpanokortti päävalmentaja Jaques Lemairen allekirjoituksella (aloituskokoonpanon pelaajat ympäröity). Ottelu oli 07.10.2006 Minnesota Wild vs. Nashville Predators ja se oli mm. Niklas "Nikke" Bäckströmille uransa ensimmäinen NHL-ottelu! Mukana kokoonpanossa monta legendaarista pelaajaa (Boogaard, Demitra, Gaborik, Rolston ym. ym.)! Suomalaisista mukana myös Petteri Nummelin ja Mikko Koivu. Mikko Koivu teki ottelussa maalin ja Bäckström tuli maalille toisen erän alkuun, kun Fernandez oli päästänyt ensimmäisessä erässä 3/11 laukauksesta maaliin. Wild käänsi pelin voitokseen 6-5 ja lopulta Bäckströmille kirjattiin voittopeli uransa ensimmäiseen otteluun torjunnoilla 17/19. Kortin mukana Gary Bettmannin allekirjoittama aitoustodistus. HUOM! Vastustajajoukkueen kokoonpanokortti on myös myynnissä saman aikaisesti, joten nyt on mahdollisuus hankkia ottelun molemmat kokoonpanokortit itsellesi muistoksi.