Kuvaus

Kuvanmukaiset, hyvässä iskussa olevat, kerran läpi katsotut dvd boxit huippusuoistun TV.sarjan NCIS ystäville.

NCIS kaudet 1-10 - DVD Boxit

 Sarjan tapahtumien keskipisteessä on Leroy Jethro Gibbsin johtama nelihenkinen vasteryhmä, jota rikosten selvittämisessä tukevat rikostekniset tutkijat sekä oikeuslääkärit.

NCIS on Yhdysvaltain laivaston ja merijalkaväen lainvalvonta- ja tiedustelupalvelu. NCIS tutkii laivastossa ja merijalkaväessä tapahtuneita vakavia rikoksia. MCRT-ryhmän vastuulle luetaan kaikki ison luokan tehtävät, ja tiimi toimii vakoilijoita, kidnappaajia, murhaajia sekä terroristeja vastaan.

MCRT-ryhmän johdossa on erikoisagentti Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon). Hänen lisäkseen ryhmä koostuu vanhemmasta kenttä- ja erikoisagentti Anthony "Tony" DiNozzosta (Michael Weatherly), erikoisagentti Timothy McGeestä (Sean Murray)

KAUSI 1:

N.C.I.S.: KOKO ENSIMMÄINEN TUOTANTOKAUSI. Sarjassa seurataan erikoisagenttien eliittiryhmää, joka työskentelee armeijan komentoketjun ulkopuolella. Ryhmän johtajana on erikoisagentti Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon), joka on kovaksikeitetty, taitava tutkija, joka ei arkaile sääntöjen kiertämistä, jotta työ tulee tehdyksi. Tiukan yhtenäinen ryhmä matkustaa ympäri maailmaa tutkimassa murhia, vakoilutapauksia, terrorismia ja kidnappauksia. Kuuden levyn paketissa on kaikki 23 pulssia nostattavaa jaksoa tästä ainutlaatuisesta ja dynaamisesta sarjasta.

- - - - -

KAUSI 2:

N.C.I.S.: Koko toinen tuotantokausi. Luvassa on lisää tajunnan räjäyttävää toimintaa ja pulssia kohottavia seikkailuja, kun erikoisagenttien eliittiryhmä tekee jälleen työtään sotilaallisen komentoketjun ulkopuolella. Ryhmää johtaa erikoisagentti Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon), kovaksi keitetty ja taitava tutkija, joka ei arkaile tulkita sääntöjä luovasti, jotta työ tulee tehdyksi. Tämä tiivis ryhmä ei anna eikä pyydä armoa selvittäessään maailmalla murhia, vakoilutapauksia, terroritekoja ja kidnappauksia. Tällä 6 levyn sarjalla on kaikki 23 jännittävää jaksoa - luvassa on ainutlaatuista ja tuoliin naulitsevaa viihdettä.

- - - - -

KAUSI 3:

Sisältää koko kolmannen tuotantokauden.

Hallituksen toimivallan ulkopuolella toimiva erikoisagenttien huippuryhmä jatkaa toimintaa tihkuvia seikkailujaan. NCIS-tiimin johtajana toimii erikoisagentti Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon), tiukka, lahjakas päätutkija, joka ei pelkää sääntöjen taivuttamista aina tarvittaessa.

- - - - -

KAUSI 4:

NELJÄS TUOTANTOKAUSI vie katsojan taas seuraamaan hallituksen käskyvallan ulkopuolella toimivien erikoisagenttien rikostutkimuksia ja seikkailuja. Ryhmää johtaa Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon), entinen merijalkaväen sotilas, jonka taidot tutkijana hakevat vertaistaan. Tiukkasyinen ryhmä matkaa ympäri maailman tutkimassa murhia, vakoilutapauksia ja terrorismia. Tämä 6 levyn sarja sisältää kaikki 24 toiminnantäyteistä jaksoa sekä mahtavaa aineistoa kulissien takaa. Sarja on kriitikoiden ylistämä ja kuuluu omaan luokkaansa.

- - - - -

KAUSI 5:

Tarjolla jännitystä, yllättäviä käänteitä, älyä ja huumoria enemmän kuin koskaan rikostutkijoiden eliittitiimiltä, joka kamppailee vakoilijoita, kidnappaajia, murhaajia ja terroristeja vastaan eri puolilla maailmaa. Tuotantokausi tarjoaa katsojalle tiimin jäsenten salaisuuksia, välienselvittelyn salaperäisen asekauppiaan kanssa sekä päätösjakson jota ei kannata jättää näkemättä. Pääosissa Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo ja Lauren Holly. Viiden levyn boksi sisältää viidennen tuotantokauden kaikki 18 jaksoa sekä aivan uusia ekstroja kulissien takaa.

- - - - -

KAUSI 6:

NCIS Rikostutkijat -sarjan kuudennella tuotantokaudella osaava NCIS-tiimi työskentelee yhä agentti Jethro Gibbsin (Mark Harmon) johdolla. Gibbs on tinkimätön johtaja, joka haluaa oikeuden toteutuvan, vaikka sääntöjä pitäisi hiukan venyttää. Tällä tuotantokaudella Gibbs ottaa yksikköön uusia jäseniä ja johtaa samaan aikaan veteraaniagenttien tutkimuksia laivaston ja merijalkaväen komentoketjun ulkopuolella. Rooleissa mm. Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo ja Lauren Holly.

Kuuden levyn boksi sisältää kuudennen tuotantokauden kaikki 25 toiminnantäyteistä jaksoa sekä laadukkaita ekstroja kulissien takaa.
 

- - - - -

KAUSI 7:

NCIS - Seitsemäs kausi: Hittisarjan seitsemäs kausi on todellinen kohokohta! Kuudella DVD-levyllä saat nyt kaikki 24 jaksoa sekä ekstrat, joita ei ole koskaan esitetty. Tällä kaudella hitsattu NCIS-tiimi kohtaa henkilökohtaisimpia tapauksiaan ja

perheenjäsenet, tuttavat ja vanhat vastustajat vaikeuttavat sekä työ- että yksityiselämää. Erikoisagentti Jethro Gibbsiä (Mark Harmon) jahtaavat peräti kaksi kaunista naista, joilla molemmilla on salainen taka-ajattelu. Television suosituimpien rikossarjojen ollessa nyt uutisissa mukana Michael Weatherly, Cote de Pablo, Sean Murray, Pauley Perrette, Rocky Carroll ja David McCallum. Tätä ei vain saa missata!

- - - - -

KAUSI 8:

Thrillerisarja täynnä toimintaa. Sisältää NCIS Rikostutkijat tv-sarjan 8. tuotantokauden kaikki jaksot.

Juuri kun luulit nähneensä kaiken, NCIS-tiimi palaa jälleen jännittävällä kaudella television suosituimpaan rikosdraamasarjaan.

Erikoisagentti Gibbs (Mark Harmon) ja hänen tiiminsä joutuvat koetukselle kovemmin kuin koskaan useilla riskialttiilla tehtävillä, mukaan lukien kansainvälinen vakoilu, al-Qaida-suunnitelmat, julmat sarjamurhaajat ja kaksoisagentti. Näyttelijöitä ovat Michael Weatherly, Cote de Pablo, Sean Murray, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Brian Dietzen ja David McCallum. Kuuden DVD-levyn paketti sisältää kaikki 24 sykettä nostavaa jaksoa sekä DVD-versiolle täysin ainutlaatuisen ulkoasun kulissien taakse. Totuutta etsiessään NCIS-tiimi saa kokea, että työn vaikein osa ei välttämättä ole rikoksen selvittäminen – tietämättä keneen luottaa…


- - - - -

KAUSI 9:

Tässä rikosdraamasarjassa seurataan Yhdysvaltain laivaston erikoisyksikköä, jonka tehtävänä on selvittää eri puolilla maailmaa rikoksia, jotka tavalla tai toisella liittyvät Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen. Taitavaa ja monipuolista tiimiä johtaa Mark Harmonin esittämä agentti Gibbs.

- - - - -

KAUSI 10:

NCIS:n tiimiltä ei puutu seikkailuja, kun vastassa on niin kyberterroristeja kuin kansainvälisiä merirosvoja ja vaikeasti tavoitettavia sarjamurhaajia. Erikoisagentti Jethro Gibbsin (Mark Harmon) johdolla ekspert-tiimi metsästää ihmiskunnan pahimpia vihollisia vapauden ja oikeuden nimissä. Kuuden levyn boksi on täynnä kihelmöivää jännitystä parhaimmillaan. Pääosissa nähdään Michael Weatherly, Sean Murray, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Brian Dietzen, David McCallum ja Emily Wickersham.

- - - - -

POSTITETTAESSA PK.lisä 6,95e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 119 vrk 19 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

69,95 € Sulkeutuu 119 vrk 19 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.